Samal pealelõunal osalesid Vormsi õpetajad Haapsalu Kultuurikeskuses motivatsioonipäeva koolitusel ning pidulikul õpetajate tänuüritusel.

Reedel astusid 8.-9. klassi õpilased kaaslaste ette õpetajatena: Lisete Kokk ja Kaisa Valm selgitasid I-II klassis loodusõpetust, Raimond Sarapuu sai matemaatikaõpetaja rolli V-VI klassis.

Koolipere hoidis meeles meie endiseid auväärt õpetajaid: õpilased kinkisid omavalmistatud kaardid Liina ja Olev Piirsalule ning Ilona Urvile. Vormsi sajanditagustele pedagoogidele, loodusteadlastele K. Kreegi ning J. Spuhl- Rotalia hauakalmule istutas koolipere lille.

Pidupäevale sai punkt Kaisa Valmi ettevalmistatud viktoriinis, mille napilt kaalusid üles õpetajad.

Õpetajate tänusõnad toetajatele! Mihklipäeva aegu seadis koolipere oma hoolival käel ja vaimsete võlude abil üles näituse kummalistest enneolematutest aiasaadustest. Õpilaste äritahet ei hoidnud me vaka all ning kodust kaasavõetud maiused, hoidised, koogid, pirukad ja õunad leidsid müügimelus kauplemise läbi uue omaniku. Maitsesid kõik!

Juurviljaaia koristus on kujunenud kooliperele igasügiseseks traditsiooniks. Õpetaja Malle ümistas viisikest: «Porgandid need punapoisid, neid on kerge võtta maast, naks ja naks neid nopid mullast, korvitäie varsti saad.»

Üheskoos naksasid nooremad õpilased kurvikaid jämedaid, granaadile sarnaseid porgandeid ja peete. Vanema kooliastme õpilased müdistasid labidatega hoolega mullapinda keerata, umbrohtu hävitada.

Igasügisene jõukatsumine spordis on jätkuvalt kooliürituste seas olulisel kohal.

Nii me pingutasime lihaseid hüpetes, jooksus, palliviskes, rippumises, lõuatõmbamises. Tulemused just sellised nagu igaüks suutis, võimetele kohaselt.

Osalesid kõik ja see on suurepärane!

Meie aktiivsed lapsevanemad Triin Lepp, Airila Paulus, Jaana Valm ja Ene Rand on võtnud südameasjaks korraldada õpilastele sügispidu.

Seekordne sügispidu läks käima suisa Krog-is. Isuäratavad maiused, snäkid, koogid, mängud-tantsud ja mürtsuv muusika - lõbus ikka!

Rõõmsaid värve sügishämarusse!