Rapla võistkond näeb uuel hooajal välja praktiliselt täpselt samasugune, koosnedes vaid Eesti mängijatest, kellest enamus Raplamaa omad poisid. Ainus täiendus, Andre Pärn, keda loodeti oma koosseisus juba eelmine hooaeg näha, näitas USA ülikoolide All-Star võistkonna vastu väga ilmekalt, miks ta Rapla võistkonda oodatud oli. Vähe sõnu, palju tegusi.
Reedel Rakvere vastu mängivad kõik peale Indrek Kajupanga, kes endiselt Eesti armees teenib. Seda sellise hoole ja armastusega, et tagajärjeks hunnik õmblusi vajav peahaav.

Reedene mäng peaks andma treeneritele ülevaate, kas treeningud on kulgenud soovitud rada pidi. Füüsiliselt ei saa võistkond kõige paremas seisus olla, sest treeningutel käib kaks korda päevas suurte koormustega higivalamine. Nagu sellest veel vähe oleks, olid tänahommikuses trennis abitreener Toomas Annuki abivahenditeks poksikindad ja korvialuste harjutuste ajal kujutas ta ette, et on Mike Tyson oma parimatel päevadel. Vastu keegi ei löönud.

Samas on huvitav näha, kuidas läheb Sõbra hoolealuste mäng, sest tema enda jutu järgi on sel aastal tegemist taas finaali jõudva võistkonnaga.

Kodusaalis näeb oma võistkonda 3. septembril kui kell 17.00 kohtutakse Oklahoma Impactiga.