Projektitegevused kestavad kaks aastat - 2012 a algusest kuni 2013 a lõpuni. Asjatundlike treenerite juhendamisel on esimesel aastal toimunud 6 erinevat koolitussarja. Kevadel toimunud seltskonnatantsu kursustel osales 60 inimest, juhendajaks oli Arvo Saad. Maikuus toimunud rulluisutamise koolitustel sai treener Sandra Alusalult õpetust ja juhendamist 28 inimest. Septembris toimusid treener Merle Vantsi juhendamisel vesiaeroobika koolitused, kus osales kokku 62 inimest. Oktoobris toimunud jõusaali kasutamise koolitusest sai osa 21 inimest, koolitajaks oli treener Tarmo Tiits. Novembris toimunud kolmel aeroobikastiile tutvustaval koolitustel sai aga treener Deivi Šadeiko juhendamisel põnevaid liikumisstiile harjutada 40 inimest. Kõige suurema osalejatehulga saavutasid perioodis märts kuni aprill toimunud kontorivõimlemise ja tervisliku toitumise koolitused, millest sai erinevate töökollektiivide kaudu osa 537 valla ettevõtetes töötavat inimest, treeneriks oli jällegi Deivi Šadeiko.

2012. aasta lõpukuul detsembris algasid ettevalmistused 2013. aasta tegevusteks, Türi Spordiklubide Liidu ja tema juhi Mati Sadama eestvedamisel alustati juba siis uisuvälja rajamise ning suusaradade ettevalmistamisega. Suusakoolis on tänaseks 2 koolituspäeva toimunud, 29. jaanuaril õpetatakse veel vaid klassikalist sõidustiili. Veebruaris saab alguse uisukool, märtsis-aprillis toimuvad erinevates külamajades joogakoolitused ning kevadest sügiseni tegeletakse aktiivsemalt ka kepikõnniga. Juunis ja septembris on plaanis korraldada jalgrattamatk koos integreeritud varustuse ja tehnika koolitusega. Suvekuudel toimuvad veel jooksukoolitused ning ujumise algõpetuse koolitused Türi tehisjärves. Kõigil huvilistel tasub jälgida reklaami, aktiivsemaid osalejaid ootavad projekti lõpus auhinnad.

„Tervelt tööle“ projekti kõiki tegevusi koordineerib mittetulundusühing Türi Spordiklubide Liit. Projekti toetab Euroopa Sotsiaalfond ning Elukestva Õppe Arendamise Sihtasutus Innove.