2. oktoobril tulid klubisse Reet Linna ja Tõnu Raadik.

Uurisin eelnevalt hoolealustelt, kas nad sooviksid ka nendega kohtuda. Vastuseks sain kõigilt ühise arvamuse: „Kui nad meie majja tulevad, kuulame hea meelega, rohkem soovime laulu kui juttu. Ise klubisse minna ei jaksa." Nii võtsingi Reet Linnaga ühendust. Hoolimata kiirest töögraafikust tuli ta meile vastu. Meie renoveeritud III korrusel sai kõlada kitarri- ja viiulimäng ning tore ühislaul. Reet Linna soovitas: „Kel lauluhäält ei ole, laulge hinges kaasa!" Oli tunda, et seda ka tehti. Esinejate poolt meile jäetud plaadimuusikat kasutame ühistes võimlemistundides, mis toimuvad meie majas kolm korda nädalas esimesel ja teisel korrusel.

26. oktoobril plaanib meile tulla Pärnu akordionipäevadel osalev muusikaterapeut, kes viib läbi muusikateraapiaalase näidistunni.

Esmaspäeviti teeb saalis vallarahvale hatha-joogat Toomas Õunap ja lähiajal alustab lisaks taas Kalle Koop oma joogatundidega.

Suur tänu Tervise- ja Hoolduskeskuse personalile, kes kohusetundlikult teevad oma tööd ja abistavad eakaid, abivajajaid. Loodame, et streigi tulemus annab hooldajatele ja õdedele positiivseid emotsioone, nende tööst sõltub ju otseselt meie hoolealuste heaolu.

Toimetajalt: Palusin hooldekogul kirjutada lehte, mida uut neil on. Ilmselt tagasihoidlikkusest ei kirjuta dr Sutt saavutustest „riistvara" alal. Mõtlen siin katuse remonti, kolmanda korruse saal on ilusasti korda tehtud, nüüd pääsevad saali ka hoolealused, sest lift sõidab kolmandale korrusele.