Kui mängupildilt jättis PKC ühe parima mulje, siis poolfinaalis Harju Elektri vastu ei suutnud nad viigist enamat ning penaltilöömises värisesid PKC jalad juba liialt tugevasti, et võita. Finaalmäng toimus Harju Elektri ja Glamoxi vahel ning kui sportlikult võib kahte firmat võrdseteks lugeda, siis õnnefaktoris on Harju Elekter ikka mäekõrguselt üle. Kui märtsikuu võrkpallilahingutes läks Harju Elektril turniiri võitmiseks vaja Glamoxi vastu finaalmängu otsustava geimi viigiseisus „surmapunkti" võitmist, siis nüüd jäädes kaotusseisu läks vaja viimasel sekundil löödud väravat. Kuna erireeglistiku kohaselt naismängija värav loeti võrdseks kahe punktiga, siis suutis mitmendat korda väravavahilt tagasi põrkunud palli väravaks vormistada just naismängija. Parima nn. amatöörtiimina sai turniiril neljanda koha „hokimängurid" ehk Linnakodaniku võistkond ja parima heategevusklubi tiitlit väärivad teenitult Lionsid, kes teist osavõistlust järjest jäid viisakalt viimaseks.

Sarja juhib peale kümnendat osavõistlust Glamox, kellele järgnevad ülipingelises tabeliseisus Linnakodaniku, PKC, Draka ja Püramiidi võistkonnad, kusjuures kaheksandat kohta lahutab teisest vaid seitse punkti. Osavõitluste protokollid ja tabeliseis on veebilehel www.keilasport.ee.

12. mail proovitakse Tiimsport sarjas täpsust Keila Terviseradadel discgolfis, Keila päeval jookstakse teadet ning sarja lõpetab 19. juunil Keila rattasõidu raames sõidetav maraton.