Linnapäevade ajal pargis toimunud teatejooksus jooksid 6 osalejat järjepanu veidi üle 400 meetri pikkust pargiringi, mille ilmestamiseks oli oma osa boksipeatusel. Kuna teatepulgana oli kasutusel õhupall, siis tehniline boksipeatus palli täitmiseks tuli ette võtta võistlejal, kes jooksuringi kestel oma õhupalli suhtes piisavat õrnust polnud üles näidanud. Võistkondade peale kogunes lõpuks 3 boksipeatust.

Korraldajate poole pealt võib märkida, et vääna reegleid kuidas tahes, aga tugevad võtavad kõigest hoolimata omale kuuluva ära. Kui saalijooksudes oli esikolmik Glamox- Linnakodanik- Püramiid, siis avalikus pargis toimunud jooksus oli sama kolmiku järjestus Linnakodanik- Püramiid- Glamox. Linnakodanikest parimad teatejooksjad on sel aastal Rainer Komi, Reele Komi, Rando Komi, Olavi Tõnison, Karl Armand Kaber ja Mart Mustakivi.

Kui Linnakodanikud on tänu viimastele tugevatele aladele kindlustamas endale Glamoxi järel sarja teist kohta, siis Tiimsport sarja kolmas koht on kandikul saadaval ja Draka- PKC-Harju Elekter ja Püramiidi vahed punktiseisus on praktiliselt olematud. Sarja punktiseis ja protokollid on kodulehel www.keilasport. ee

Tiimspordis on sel hooajal jäänud vaid üks ala kui 19. juunil tuleb läbida 56 kilomeetrine maraton, abivahendiks seekord jalgratas.