„Piibe maantee Jäneda-Käravete mõni aasta tagasi renoveeritud ca 8 km lõigul leiab valiku kõikidest kiirusepiirangutest - 50,60,70,80 ja siis sekka ka 90 km/h. Tõeline luuremäng!"

Mõttetu ring Jüri alevikus

„Jüri asula sees on tehtud ring, kus ainuke kõrvaltee on 30 meetrit tupikteed, mis kuhugi ei vii."

Negatiivse kaldega ringid Jüri alevikust väljuval suunal

„Rae vallas Jüri alevikust peamise väljapääsuna kasutataval teel on kaks ringristmikku, mis on oma diameetrilt pisut väiksed, kuid nad on ka negatiivse kaldega ja talvel isegi uute naastrehvidega on tegemist, ka väga madalal kiirusel,et ei libiseks sealt karusellilt maha ning ei tekiks avariid!"

Kiili ristmik Tallina ringteel

Tallinna ringtee Kiili ristmikule - ainult üks sõidurida, ei ühtegi eraldi peale- ega mahasõidurada. Ja seda paari aasta tagusel rajatisel."

Haljala rist

Tallinn-Narva maanteel mahasõit Rakverre, Haljala ristilt - põldude keskele on kerkinud Mäo risti väike vend. Päris valmis ristmikuga tegemist ei ole, aga suurejoonelist rahakasutust, mis on varjutanud lihtsad lahendused, on täheldada..."

Villjandi mnt ja Tallinna ringtee uus ristmik

Villjandi mnt ja Tallinna ringtee uus tehtav rist on ikka idiootsuse tipp. Suur viadukt, enne ja pärast mingid imepisikesed ringid, kus veoautod 5 km tunnis liikuma hakkavad."

Ringliiklus lehmalauta

„Kukruse-Jõhvi uuel lõigul on väiksema uue kõrvaltee Aiandi juures lehmalauda teeotsas ka ringristmik - nagu lehmalaudast sõidaks välja 1000 autot päevs, milleks? Ringrismik on veel sellise kujuga, et suurema tee kasutajad peavad läbima ringliiklust 3/4 osa .Miks ei võinud olla seal sirge tee ja väike sissesõit lehmalauda juurde. Nii ongi, et liinibussid ei viitsi keerutada ümber selle saare ja panevad ringi pealt vasakult otse vastupidi ringliiklust."

Vaida sillad "eikuhugi", Puurmani ja Kärevere silla valgustus

„Tallinn-Tartu maanteel totrad rahakulutused on näiteks ka Vaida sillad "eikuhugi" ja Puurmani kandis maantee valgustus."

"Kui elekter on kallis, siis milleks on Puurmani sild valgustatud nagu pühademuna ja Kärevere samuti, kas pole raha kuhugi panna?"

Taldrikut menutav ring Himmastes

Põlva külje all Himmastes on tõeline meistriteos: ringristmik on nagu taldrik, kahest servast kõrgem ja terve ring negatiivse kaldega, talvel on seal eriti lõbus."

Paide mnt ja Riia mnt ristmik Pärnus

„Pärnu linn, Paide mnt ja Riia mnt ristmik. Sai välja ehitatud uus valgusfooridega reguleeritav ristmik. Mis on kasu sellisest valgusfoorist, mis ei võimalda Lembitu tänava poolt tulles sooritada Riia maantele vasakut pööret ega otse üle sõitu Paide maanteele. Enam kui kummaline, et isegi ei ole võimalik otse Riia maanteet ületada. Ääretult tobe: välja ehitatud suur valgusfooridega ristmik, kuid Lembitu tänavalt saab keerata vaid paremale. Absurd."

Kirbla jalakäijate tunnel Risti-Virtsu maantee all

Kirbla jalakäijate tunnel Risti-Virtsu maantee all. Kuna see europrojekt asub Kirbla kaupluse juures, siis pidavat tunneli põhikasutajad olema taadid, kes seal õlut joovad. Ikkagi vihma eest varjul ja eitede silma alt ka ära."

Mõttetu ring Hiiumaal

„Üks mõttetumaid kohti Hiiumaal on ringtee Sõru sadamasse sõitmisel. Ainus väljasõit peale sadamatee on mingi poe ette."

Tobe ristmik Vahi külas

„Täiesti ilmselgelt on tobe ristmik Tartu linna ja Tartu valla piiril Vahi külas. See on siis Narva maantee ja Mõisapuiestee tänava T-ristmik, kus vasakpöörded on keelatud. Täiesti aluseta keelatud. Vasakpöörded ei takista mitte kuidagi liiklust, samas teeb keeld seal liiklemise ebanormaalseks ja ohtlikuks. Õnneks vist see ristmik läheb ümberprojekteerimisele."

Ringteed Tartus - ratturite rõõmuks

„Annelinn on jaburaid ringteesid täis. Suured on mingi sürri skeemiga, seetõttu tuleb võõral enne peatuda ja skeem selgeks õppida ning on ka hulk pisikesi ringteesid, mille võib maasturiga sirgeks sõita, aga tavalise auto jaoks on väga tülikad."
„Need Tartus Mõisavahe tänaval Prisma juures olevad ringikesed on super lahedad rattasõitjatele - jalgrattaga saab sealt läbi kihutada ilma kiirust vähendamata ja autojuhtidele koti pähe tõmmata."

Annelinna ring Tartus

„Idioodi tiitlile pretendeerib ka algkoolilinnas Tartus olev jalakäijate rada vahetult peale "Preimani purde" otsas olevat ringristmikku (Annelinna poolt tulles). Alatasa ring umbes. Ringilt maha sõita ei saa, jalakäijad ees. Lisaks pead kiiruse mahasõidul pea nulli võtma - jalakäijaid ei ole autode voolu vahelt näha ja võid mõnele otsa panna. Mis sest, et suur ja korralik ring. Samas oleks saanud suunata jalakäijad läbi minema silla alt. Vahemaa õige väike."