2011. aastal on toetust saanud Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku Vormsi Püha Olavi Kogudus, toetuse summa 4455 eurot.

2011. aastal on toetust saanud FIE Andres Koch, toetuse summa 15 782,21 eurot.

2011. aastal on toetust saanud seltsing «Vormsi pensionärid», toetuse summa 1549,21 eurot.

2011. aastal on toetust saanud Vormsi Õigeusukiriku taastamise mittetulundusühing, toetuse summas 3870 eurot.

2012. aastal on toetust saanud Rälby Külaselts, toetuse summas 3149,10 eurot. 2012. aastal on toetust saanud Vormsi Jahiselts, toetuse summas 1778 eurot. Mis siis selle toetusega Vormsil ja vormsilaste jaoks on tehtud.

Vormsi Vallavalitsus paigaldas toetuse abil õhksoojuspumba Hullo kauplusesse. Sellest on olnud tulu nii kaupmeestele kui ka kõigile saare ainukese kaupluse külastajatele. Suvel ei kuumene kaupluse ruum ja kaubad üle ning talvel ei ole jälle liiga külm.

EELK Vormsi Püha Olavi Kogudus sai toetuse vana «haigla maja» projekteerimiseks, et teha ära I etapp projektist «Elu- ja töökeskuse rajamine noortele peredele». Projekteerimine on valmis ja see annab võimaluse minna edasi juba tegevuse II etappi juurde so ehitamine.

FIE Andres Koch soovis oma toetuse küsimisel parandada heakorrateenust Vormsi saarel. Toetuse abil muretses ta saarele heakorra tehnikat (väiketraktor, lumesahk, võsalõikur, murutraktor jm). Kui me nüüd enda ümber ringi vaatame, siis heakord Hullos on läinud juba paremaks.

Korrastatud on neid alasid, mis seisid aastaid niitmata ja hooldamata. Soovime ju kõik, et meie kodusaar näeks hea välja. «Vormsi Pensionäride» seltsingu eesmärgiks oli läbi projekti «Eakate elukvaliteedi tõstmise võimalused väikesaare tingimustes », parandada eakatele suunatud teenuste kvaliteeti Vormsi vallas, tõsta kohaliku võimu teadlikkust eakate vajadustest ja ootustest vallavõimule ning suurendada eakate panust kodukoha arendamisse.

Vormsi Õigeusukiriku taastamise MTÜ soovis oma projektiga viia ellu I etapi õigeusukiriku korrastamisel, «Vormsi kirikuvaremete korrastamine ja infotahvli paigaldamine ». Kiriku ümbrust on korrastatud ja infotahvel möödujatele uudistamiseks paigaldatud. Loodame, et eestvedajatel jätkub jõudu ja jaksu ka edasi tegutseda.

Rälby Külaselts on juba aastaid toimetanud küla tuuleveski ümber. Seltsile kuuluva maa ja küla heakorra parandamiseks muretseti toetusega murutraktor. Sellel aastal on rälbylased traktoriga toimetanud oma õuedes ja külamaal. Küla üldine heakord on paranenud ja kõik said seda ka näha 28. juulil avatud külaväravate raames.

Vormsi Jahiselts muretses toetusega seltsile külmkambri jahutusagregaadi, sellega parandatakse ulukiliha säilitamise võimalusi saarel. See annab võimaluse jahisaaduste mitmekesisemaks ja paremaks kasutamiseks.