Originaalse, liikuva mänguväljakuga loovust ja mängulusti toetav laager, kestab viis päeva ja on mõeldud 6-11 aastastele lastele. Nende juhendajad ja seltsilised on vanemad kaaslased, kes enamasti ise samast laagrist välja kasvanud. Laagri algataja, filosoofia kandja ja eestvedaja on MTÜ Raplamaa Noored, kellega laagri ajaks on liitunud veel ligi kuuskümmend vabatahtlikku noort.

Laagri mänguteemad on igal aastal erinevad. Eelmisel aastal olid laagriplatsi sünge Bastille, kardinal Richelieu residents, Buckinghalmi palee, kus seiklesid D'Artagnan ja kolm musketäri Athos, Porthos ja Aramis. Aasta enne seda muutus mänguväljak preerialinnaks New Kohila, kus indiaanlased ja kauboid oma õiguste eest seisid. Üheteist aasta jooksul on läbitud ülipõnevad viisteist versta võluilmas, tehtud tsirkust, reisitud ümber maailma, ja  muinaseestlaste kombel sakste vallutustele vastu pandud, jne, jne.

Laagri peakorraldaja ja vabaõhuetenduse autor ning lavastaja Anneliis Kõiv ütles laagrist rääkides, et laagri üks põhimõte on, et õpetajaid lapsi juhendama ei kutsuta. „Et kool ei tuleks suvelaagrisse," selgitas Kõiv. „Põhiline on mängimine ja lustimine. Kogu paremaks ja targemaks muutumise protsess käib läbi mängu. Selles laagris on kõik lapsed alati head."