Huvilisi tervitasid volikogu esimees Aivar Nigol, kes rõhutas üldist tervise tähtsust perekonnas, et hilisemas elus nautida parimat elukvaliteeti. Valla sporditöö spetsialist Martin Teder meenutas, kui oluline oli tema peres isa eeskuju sportlike eluviiside edendamisel. Arstina oli mul hea meel tõdeda, et mehed hoolivad oma tervisest ja soovivad tõsta teadlikust elustiili parandamisest - aktiivselt ja püüdlikult võeti osa näitlikust treeningust.

Oluline on tähelepanu pöörata kogu lihaskonna arengule, vananedes see muutub, õigete treeningvõtetega on võimalik aga ennast vormis hoida. Sageli teevad mehed rohkem sporti välialadel - joostakse, sõidetakse rattaga, suusatatakse. Selleks, aga et ennast paremini vormis hoida, tuleb rohkem pöörata tähelepanu raviliikumisele. Väga hästi aitab igapäevane võimlemine, seoses sellega said mehed erinevatest lihashooldusest ka ülevaate.

Osalejatelt tuli ettepanek ning soov muuta isade tervisepäev traditsiooniliseks ürituseks, loodame, et saame seda ideed ka edasi viia.

Tänan kõiki, kes aitasid tervisepäeva korraldada ja toetada: Otepää valda, SA Otepää Tervisekeskuse personali, nahahooldusfirmat Dermoshop, kes andis kingituse kõigile päevast osavõtnud meestele ja teisi toetajaid.

Aitäh osalejatele, hoidkem ja hooligem teineteisest!