Pärnumaa osakonna teenusekonsultandid Pille Pärna ja Kristjan Rähn andsid ülevaate töötukassa poolt pakutavatest teenustest ja toetustest ettevõtjatele. Tutvustati Eesti Töötukassa iseteenindusportaali, anti teada mitmetest soodustustest ja toetustest, mida saavad tööandjad taotleda töötukassast. Räägiti tööproovist, -vahendusest, -praktikast ja lisaks ka tööturukoolituse võimalustest.

Pärnumaa Ettevõtlus- ja Arenduskeskuse ettevõtluskonsultant Margit Kool rääkis EAS-i toetustest, mis 2013. aastal on ettevõtjatele võimalik taotleda. Samuti anti teada ettevõtluse alustamiseks antava starditoetuse hindamiskriteeriumide jõustunud muudatustes ning tutvustati Pärnumaa Ettevõtlus- ja Arenduskeskuse poolt korraldatavaid üritusi. Ettevõtjatele tutvustati ka Euroopa Komisjoni (Central Baltic Interreg IV A programm) poolt rahastatavat projekti BASIS (Building up Availability of SME Internationalisation Services), mille põhieesmärk on otsida võimalusi väikeja keskmise suurusega ettevõtete rahvusvahelistumise toetamiseks.

Ka ei puudunud ümarlaual tagasiside. Vestlusringis tekkis elav diskusioon, kus tööandjad ja linna ettevõtjad said rääkida oma kogemustest töö- ja ettevõtlusturul ning esitada korraldajatele küsimusi.