Äriplaane kirjutati kolme etapi jooksul kokku seitse, millest projektipoolse toetuse on saanud hetkel üks, kuid töötukassast toetuse saajaid on rohkem.

Tööle on suundunud 14 ja õppima üks, kuid kindlasti ei ole need lõplikud tulemused. Paljud noored mõtlevad alustada sügisest kooliteed.

Projekt algas 01.05.2010 ning lõppeb 31.08.2011. Tänaseks on aktiivsed tegevused lõppenud ning jäänud on veel projekti kokkuvõtted ning aruandlus rakendusüksusele.

Juunis käisime viimase, III etapi ettevõtluskoolituse läbinutega motivatsioonireisil Tartus ERR stuudios, Viljandis SA Viljandimaa Loomeinkubaatoris, Pärnus Aknakoda OÜs, Starius OÜs, Hüppa OÜs ja kohvik-restoranis Supelsaksad. Reisil oli elevus suur - arutati, kuidas mõni ettevõte on nii lühikese ajaga suutnud ennast rakendada. Tegu oli ettevõtetega, kes olid alustanud oma äri rajamist läbi alustava ettevõtluse toetuse.

Pärast motivatsioonireisi sai esitada komisjonile äriplaane. Selles etapis jõudis plaani valmis kirjutada üks töötu, kelle sooviks on hakata matusetarbeid tootma ning müüma. Mõnedel on ideed kuskil südames ja mõned plaanivad äriplaani esitada töötukassale. Tänu koolitusele said paljud julgust alustada äriplaani kirjutamisega, et hiljem luua oma ettevõte.

Kolmanda etapi lõpupidu toimus Pubis Õlle 17, kus tehti nii etapi kui ka kogu projekti kokkuvõtted ning anti koolituse läbinutele tunnistused.

Suur osa projektis oli ettevõtetel, kes pakkusid Võru linnas ja vallas ning mõne puhul ka väljaspool Võru maakonda praktikakohti. Siinkohal tuleb tänada järgmisi ettevõtteid: Võrumaa Keskraamatukogu, Flamelle OÜ, FIE Kädi Helstein, Rautakesko AS, Tuuliku Reisid OÜ, Moduren Grupp OÜ, Lestmar OÜ, Võrumaa Talupidajate Liit MTÜ, Aedes Ehitus OÜ, Rimi Eesti Food AS, Võru Lasteaed Punamütsike, Võru Lasteaed Sõleke, Katusenõunikud, Kandelin KV OÜ, Mervika OÜ, Rõuge Vallavalitsus, Pintmann Grupp OÜ/Kubija hotel, Võrumaa Arenguagentuur SA, Eprok OÜ, Kohtutäitur Taive Peedosaar, Varjupaikade MTÜ, PW Detail OÜ, Eesti Metodisti Kiriku Võru Kogudus, OÜ Esselait, Timo Keraamika OÜ, Võru Vesi AS, Võru Lasteaed Päkapikk, Selver AS, Abris AS, Krõll OÜ, Puiga Lasteaed Siilike, Võru Tarbijate Ühistu, Vandersell OÜ, Dataline OÜ.