Hoidistemess oli Olustvere Maamajandus- ja Teeninduskooli mõisakompleksis toimunud juba 8. korral ja sealsamas toimusid künnivõistlused. Oli tegu igati toreda koguperepäevaga, kus pereisad olid ametis atrade ja -emad hoidiste uudistamisega.

Messil olid esindatud Pärnumaa, Tartumaa, Järvamaa, Viljandimaa kodukantide esindused. Neile lisandusid Järvamaa ja Võrumaa Kutsehariduskeskused, Harjumaalt Maaturismiteenindus, Põltsamaa Ametikool, Lätist oli esindatud kaks tehnikumi. Olustvere Maamajandus- ja Teeninduskooli klaasi ja keraamikakoda pakkusid klaasist, keraamikast, tekstiilist tooteid ning hoidiseid. Küladest olid kohal Kubjavere, Põhjaka ja Tuhalaane külaseltsid.

OÜ Hea kirjastus pakkus hoidiste raamatuid. Üks kohalik talunik müüs soodsalt õrnsuitsu sinki. Tori valda esindasid naisseltsingu liikmed Taimi Konstantinova, Aime ja Evelin Lilleväli, Helju Rohtsalu, Elvi Salmu, Helju Tehver, Heli Tombak. Meiega liitusid Aneli Toht ja Eda Kaunissaar.

Žüriiliikmete arvates oskavad meie perenaised väga hästi leida tasakaalustatud maitseid ja erinevaid koostisosi kokku sobitada, unustamata hoidise tervislikkust.

Maalehe konkursi kompottide osas kogus enim punkte „Maaka ananassikompott", mis oli valmistatud suvikõrvitsa, sidruni ja ingveriga. Kompoti valmistas Eda Kaunissaar Taalist. Materjale saadud Pärnu Postimehest ja Maalehest.