Võistlustest osavõtt oli rohkearvuline. Osales 35 võistkonda ehk 70 tublit sportlast. Tori Põrgu looduslik paiknemine tegi võistluste jälgimise põnevaks ja vaatemänguliseks.

Kogu distants oli tervikuna jälgitav. Oli palju huvilisi sõpradele kaasa elamas ning põnevat üritust jälgimas.

Tuntumad sportlased stardis olid Tõnu Endrekson ja Andrei Jämsä. Nemad saavutasid üldarvestuses ka esikoha. Samas oli põnev jälgida tihedas konkurentsis nende võistlust teiste võistlejatega. Esikoht vormistati alles kanuusõidu lõpumeetritel. Teistele võistlejatele andis konkurentsieelise esisõudjate saabumine starti otse raskelt treeningult. Naistest olid paremad Grete Aavamägi ja Elin Soomets ning segapaaridest Merike Rahnik ja Uko Kõrge. Tüdrukutest võidutsesid Hanna Rätsep ja Maali Tars ning poistest Kaspar Rätsep ja Taavi Altpuu. Võistluste lõpuprotokolliga on võimalik tutvuda Tori valla kodulehel www.torivald.ee.

Võistluste organiseerijatena oli suur rõõm rohkest osavõtust ja positiivsest suhtumisest. Tori Põrgu Triatlon oli stiimuliks nii mitmelegi inimesele suvisel treeningul. Täname osalejaid, ergutajaid ja abilisi!

Triatloni korraldamist toetasid Tori Vallavalitsus, Eesti Kultuurkapital, Matogard OÜ, Klaara-Manni Puhkemaja, Barbetec OÜ, Raivo Remont OÜ, Tori Matkakeskus, Pärnumaa Spordiliit. Aitäh Teile!

Segapaaride lõpusirgel avaldas võistluste kommentaator arvamust - kas saab olla veel paremat moodust ilusat reedeõhtut veeta. Tal oli tuline õigus.