Toris oli doonoripäev. Meie käisime vaatamas, kuidas doonorid verd annavad. Algul kartsin, et mul hakatakse ka verd võtma. Seal oli ka audoonor nagu õpetaja Ave ütles, tema nimi on Lille- Õie Joosepson. Ta on aastakümneid oma verd loovutanud ja ta selgitas meile doonorluse põhimõtteid. Mõistsin, et verd andes päästad elu.

Seejärel algas meil keskkonnateemaline otsimismäng looduses. Pidime leidma ilma loodust kahjustamata näiteks midagi punast, midagi kohutavat, sule, erinevaid värve jne. Me tegime Torile suure tiiru peale, hakkasime põrgust minema ja lõpuks jõudsime Töngi teele. Kõik olime väga - väga väsinud, aga lõpuks jõudsime kõik ikkagi tagasi.

JAAGUP JA KEVIN

Matkasime kelgukoerte- ja rakendispordikeskusesse, kus Ain Reppo rääkis meile põnevalt rakendispordist ja näitas erinevaid sõidukeid. Suureks rõõmuks saime teada, et üks koer sai 8 kutsikat. Kokku on koeri 31.

Vaatasime ja imetlesime neid kaua. Koerte omanik näitas meile enda ja pere saadud auhindu, mida oli palju - palju! Seejärel hakkasime sotsiaalmaja juures meisterdama hernehirmutisi. Need tulid väga naljakad. Õpetaja Ave rääkis loo, et kui tema laps oli väike, siis ütles ta hernehirmutise kohta HERNEKARTIS.

VALMAR JA EGERT

Kuna väljas oli väga palav, olime ruumis ja vaatasime huvitavat filmi ning laulsime õpetaja Mariannega karaoket. Päev oli normaalne nagu kõik teisedki.

KADRI

Meil oli külas MTÜ Loovkunstiühendusest Tori valla elanik Reti Üpraus. Ta rääkis palju põnevat indiaanlastest, mida me enne ei teadnud. Me tegime oma bändid, mängisime trummi ja teisi pille. Siis hakkasime taldrikuid maalima. See oli lõbus. Mängisime ka pallidega.

AIGAR, AGNES JA ANGELIKA

Täna on meil spordipäev HURRAA! See oli hea päev. Me võistlesime üksteisega saapaviskes ja kotijooksus. Tublimateks osutusid Kevin, Valmar, Armin- Mairon ja Kadri.

Kõige lahedam oli see, kui me hakkasime lavastama tagurpidi muinasjutte. Meil oli kuri punamütsike ja hea hunt. Nalja sai palju, sest kõik olid kostüümides! Andis alles mõistatada, mis muinasjuttu vaatasime.

REIMO JA ARON

Täna toimusid laste tungival soovil taas laagri pulmad. Me loosisime ametid ning meile tutvustati pulma kombestikku. Pulmad olid vahvad! Pärast joonistasime asfaldile kaarte. Need tulid ilusad.

MARKUS JA VALDO

Täna toimusid täpsusvisked - pidime palle ämbrisse loopima ja saime vastavalt punkte. Mõni ei saanud ühtegi palli ämbrisse. Siis me vaatasime huvitavat filmi.

LAURA JA MELISSA

Meile tuli külla noorsoopolitseinik Sindist. Me arutlesime paljudel teemadel ja kõik said vastused oma küsimustele. Rääkisime vägivallast ja kiusamisest ja sellest, et milleks on üldse vaja reegleid. Tutvusime ka uue liiklusseadusega. Päev oli lahe.

Siis jõudis kätte kauaoodatud hetk ja me siirdusime matkale. Alustasime sotsiaalmaja eest. Matk oli pikk ja väsitav, lõpuks jõudsime sihtpunkti- sotsiaalmaja tagahoovi.

Melissa: laagris olles sain ma aru, et mida suurem on pere, seda suurem on armastus ja hoolsus peres.

TEVE JA BIRGITTE

Me panime telgid üles, grillisime ja mängisime lõbusaid mänge. Toimusid öödisko, öökino ja ööhäire. Me laulsime ka karaoket. See oli tore ja lahe öö.

Laagri lõppedes tegime kokkuvõtteid. Meile esinesid väsimatud tantsutüdrukud Teve, Melissa ja Birgitte. Aitähh teile! Laagri kõige viisakamaks inimeseks valiti Aksel Lõo.Kõik said mälestuseks kiituskirja ja jagati hulgaliselt auhindu.

Õppeprotsess on alati kahepoolne ja ka meie õppisime selle aja jooksul palju. Tänud kõigile!