Vooremaa 54. karikavõistlustele registreerus kokku kaheksa naiskonda. Kahes alagrupis peetud mängudes selgitati välja neli paremat, kes 20. novembril Felixhallis toimunud finaalmängudes hakkasid võistlema medalitele. Meie naiskond loositi ühte alagruppi koos Mustvee, Illuka ja Lähte Gümnaasiumiga. Teises alagrupis mängisid Põltsamaa Spordikool, Paide VK, Jõgeva Serv ja Carmen. Seekordne finaal oli väga tasavägine ja võib öelda, et kõik neli naiskonda oleksid võitu väärt olnud.

Tegelik paremusjärjestus kujunes aga selliselt: I koht Põltsamaale, II koht Mustveele, III Torma ja IV Paide. Võimetelt oleks Torma võistkond võinud kõrgemas mängus olla, kuid kolm mängu toimus ühel päeval ja vaid seitsme mängijaga võisteldes ei jätkunud seekord rohkemaks jõudu. Naiskonnas mängisid Kady- Kairit Kerve, Piret Nukka, Renna Pärlin, Piret Nõmm, Merlin Paas, Marit Paas ja Zenja Lizina. 27. novembril toimusid Torma spordihoones Jõgevamaa korvpalli karikavõistlused.

Ajalukku läheb see turniir seetõttu, et esmakordselt suutsime oma vallast välja panna kaks meeskonda. Tänu Andres Annoki järjepidevale tööle noortega on meil korvpalli mängivaid mehi piisavalt. Torma Spordi II meeskonda kuulusidki noorema põlvkonna mängijad. Enamusele oli see esimene tõsine võistlus meeste vastu.

Loodame, et 2-3 aasta pärast on need poisid juba medalimõtetega platsil. Võistkonda kuulusid Ako Tõnissoo, Lauri Kask, Danno Nool, Erkki Sarapuu, Argo Orumaa, Andre Kukke, Ahto Oja, Andri Väits, Marko Manglus, Elmar Sild, Jaak Raud ja Raigo Patrikats. Torma Spordi I meeskond, aga võitis karika 5. aastat järjest. Teel võidule oldi paremad Jõgeva KK, Saarest ja finaalis Põltsamaast. Vallavanem Riina Kull pani medalid kaela Aigar ja Jaanus Annokile, Veiko Kõrele, Kait Koppelile, Tanel Neimannile, Märt Trallale, Margus Zavatskile ja Paul Bõstrovile.

Eesti meistrivõistluste B- klassi noormeestele korvpallis on ainsana Jõgevamaalt väljas Torma Spordi võistkond. Meie poisid võitsid oma alagrupis kõiki vastaseid keskmiselt 46 punktilise vahega. Üle oldi Erkmaa Korvpallikoolist, Parksepa SK/Võrust, Räpina Spordikoolist, Tartu Kalevist ja Salva/Tartu Ülikool III.

Uuel aastal ootavad ees vahegrupi mängud ja on täiesti reaalne, et kevadel on meie poisid Eesti 6 parema meeskonna hulgas.