Töid koordineeriva AS Saku Maja projektijuhi Marju Murumetsa sõnul ollakse II (Saku idaosa, Kannikese tänava ümbrus) ja III ehituspiirkonnas (aleviku põhjaosa, nn Pensu) töödega ajagraafikus. III piirkonnas, kus ehitajaks AS Skanska EMV, on torustikke paigaldatud ca 30% ja II piirkonnas, kus töid teeb AS Nordecon, ca 15% kogu mahust. Töövõtjad kaasavad jooksvalt lisameeskondi.

Ühisveevärgi ja -kanalisatsiooni (ÜVK) projekti abikõlblikest summadest on hetkel välja makstud ca 12%, kaugkütteprojekti raames ca 7%. Ühisveevärgi ja -kanalisatsiooni projekti esialgne plaan oli 2011. aasta lõpuks välja maksta ca 40% kogu mahust, see kõigi eelduste kohaselt ka täidetakse. Kaugkütteprojekti väljamaksete prognoos 2011. aasta lõpuks oli ca 63%, kuid ilmselt jääb ca 45% piiresse.   

I piirkonna (Lõuna-Saku, s.t Põllu, Teaduse, Üksnurme tee kant) hange on läbi viidud. Pakkujaid oli 6 ja kõik kvalifitseerusid. Võitjaga loodab Saku Maja lepingu sõlmida augustikuu jooksul - kui Keskkonna Investeeringute Keskus (KIK) on tulemused kinnitanud.

Pikemalt ühisveevärgi- ja kanalisatsiooniprojektist järgmises lehenumbris.

Hetkel toimuvad tööd Nurme-Juuliku piirkonnas, Jaama põik, Luha, Metsatuka, Tuule, Tariku, Nurme, Kesk, Asula, Kullerkupu, Mõtuse, Männi, Jaama, Põik, Silla, Kalda, Metsa, Tamme, Kannikese ja Aasa tänaval.