Iga vanuserühma laskjad lasevad omavahel duelliringe. Kes võidab rohkem vastaseid, ongi oma vanusegrupi võitja.

Mõnikord jääb laskjatel samas vanusegrupis võitude arv samaks. Sel juhul korraldatakse ümberlaskmine ühe noolega. Kes tabab selle ainsa noole märgi keskkohale lähemale, võidab parema koha oma alagrupis.

Igas vanuserühmas oli lisanõue, et osalema peab vähemalt neli ja maksimaalselt kaheksa laskjat. Osades vanusegruppides oligi koos maksimaalne arv laskjaid ja ainult kahes nõutud miinimum.

Nelja laskja korral lasksid võistlejad omavahel läbi kaks duelliringi. Seega pidid kõik pingutama samaväärselt. Kokku oli võistlustules 42 noort Viljandist, Pärnust, Raplamaalt, Tallinnast ja Sauelt. Võistlus kestis veidi üle nelja tunni.

Põhiauhinnad on šokolaadijahtidel alati olnud šokolaadid. Seekord läks jagamisele üle 30 kilo magusat. Šokolaadidele lisaks pani omalt poolt auhinnad välja ka Euronics.

Tulemustest

Meie klubist võitsid esikohad Mihkel Tomson juunioridest, Mike Gross kadettidest ja Liisi Tammar kõige noorematest tüdrukutest. Teise koha võitsid oma kategooriates Karl Oskar Paju ja Richard Erelt. Kolmandad kohad suutsid välja lasta Annabel Olgo ja Evert Hepner.

Rõõmu teeb, et klubisse on sellel sisehooajal lisandunud terve hulk uusi noori, kes suudavad ka Eesti noorte konkurentsis väga hästi esineda. Seda näitavad 20Y Eesti sisemeistrivõistluste tulemused. Esikoha said sealsel võistlusel oma kategooriates Saue noortest Sandra Lepik, Liisi Tammar, Andra Ojapõld ja Annabel Olgo.