Neljandat aastat järjest toimuv pidupäev tõi Treimani rahvamajja kokku rekordilised 350 inimest – ligikaudu 180 lauljat-tantsijat ja pillimeest ning sama palju pealtvaatajaid. Algselt õues toimuma mõeldud kontserdi otsustasid korraldajad ilmariski silmas pidades siiski rahvamaja suurde saali kolida, mis aga rohketele kohaletulnutele kohati suisa kitsaks kippus jääma.

Laulu- ja tantsupäeva repertuaar oli kena kompositsioon koorilaulust, rahvatantsust ja puhkpillilugudest. Elamuse pakkusid laulupäeva kaugeima külalise, Puka segakoori dirigendi ning armastatud bändimehe ja klahvpillimängija Evald Raidma hoogsad klaverisaated ning ühislaulmised puhkpilliorkestri saatel.

Peale kontserti kogunenud kollektiivijuhid kinnitasid üksmeelselt, et Treimani laulu- ja tantsupäev on leidnud kindla koha kõigi esinemiskalendrites. Tõdeti, et vaatamata sellele, et tuleval aastal keskendutakse põhiliselt Tallinnas toimuvale üleriigilisele laulu- ja tantsupeole, on kõigil kindel soov juuli lõpul siiski taas Treimanisse tulla, et siis juba viiendal, juubelihõngulisel lauluja tantsupäeval taas kohtuda.

Treimani 4. laulu- ja tantsupäeva korraldamist toetasid Eesti Kultuurkapital, Pärnumaa Omavalitsuste Liit ja Pärnumaa Rahvakultuuri Keskselts.