"Andsin väljaandele "Pealinn" kommentaari valimislubaduste, loosungite ja plakatite kohta," ütles Timmer. "Loomulikult võeti kogu kriitika välja, lehes pole sõnagi lasteaedadest ega Keskerakonna võlast," on naine nüüd irooniline ja lubab edaspidi sellele väljaandele enam mitte kommentaare jagada.

Raadio Sky+ saatejuht Kirsti Valdstein-Timmer vastas lehe küsimusele kirjalikult ja kuna tema vastust kärbiti olulises mahus, siis avaldas ta selle oma Facebooki lehel.

Leht avaldas meeleldi kriitika toasooja ja elektrihinna kohta, millele toimetus lisas omalt poolt, et selle taga seisab valitsus.

Avaldatud tsitaat külas järgmiselt: "Valimisreklaamid on teema, mis ajab mul harja tõeliselt punaseks. Terve linn on täis tühje lubadusi, teleekraanil esitavad poliitikud ebaveenvalt, diletantlikult ja halvasti mahaloetult kõike seda, mis peale valimisi neil koheselt ununeb. Millisest odavamast kodusoojusest nad räägivad, kui elektrihind järjest tõuseb?"

Edasi kirjutas Timmer aga kriitika Tallinna linna aadressil, mis trükimusta ei näinud. See, mis välja jäi kõlas nii: "Kulutatakse valele ja sisutule jutule nii palju raha samas kui lasteaias kaotatakse ära oma köök, et teenida kööki üürile andes raha, sest personalile pole võimalik muidu palka maksta. Vanemate poolt makstav tasu suureneb, aga lasteaed seda raha ei saa. Kuhu see siis läheb? Et osta lasteaia õuele ronimisredelit, selleks tehakse vanemate seas korjandus ja organiseeritakse sügis-ja talvelaatasid. Oleks siis, et vähemalt meediakanalid teeniksid valimisreklaamidega, aga Keskerakond on Sky Plusile veel eelmiste kohalike valimiste eest võlgu. Raadio elab ju reklaamirahast. Seega, need maitsetult fotoshopatud suured plakatid jaburate lubadustega ajavad mul südame pahaks."