Vassiljevi sõnul võimalike valijatega suhtlemiseks tal töö kõrvalt aega ei jäänud, kuigi oma kandidaadinumbri jõudis ta mõnele neist siiski edasi öelda. Igatahes tekitas poliitiku kassapidaja roll kaupluses elevust, kuid spetsiaalselt tema kassase ka järjekorda ei võetud – mindi ikka sinna, kus saba lühem.

Poliitilise konkurendi tabas otse teolt Keskerakonna nimekirjas Riigikogu valimistel kandideeriv Rakvere ekslinnapea Andres Jaadla, kes hakkas konkurenti oma nutiseadmega filmima. Märgates ajakirjanikku, muutus Jaadla ülemeelikuks ja taris kassajärjekorda ka eksmaavanem Einar Vallbaumi. Seda viimast küll pinnalaotuse ehk papist inimfiguuri kujul – Vallbaum kandideerib valimistel teatavasti IRLi nimekirjas ja tema elusuurune reklaamfiguur meelitas valijaid enne välireklaami keelustamist pea igas Grossi Toidukaupade poes.

„Papist poisid hääli ei saa,“ arvas Jaadla Vallbaumi šanssidest. „Valijatega tuleb suhelda nagu Rannar,“ kiitis ta konkurenti.

Vassiljev omalt poolt märkis, et „Vallbaum“ on vist pisut kaalust alla võtnud või on see siis reklaamifirma osav fototöötlus.

Loe edasi Kuulutajast.