Õismäe ujulas toimuvad juba traditsioonilised basseiniseansid, mille jooksul pakutakse  rahustavat muusikalist teraapiat ujumise ajal. Toimub Aqua Zumba treening ning sportlikud veemängud.
Võimalik on tutvuda erinevate tervisetoodete ja -teenustega, mõõta tervisenäitajaid, teha analüüse ning saada nõustamist. Toimub seminar „Tervis meie kalleim vara!"  ning Tallinna Lasteteater Trumm annab etenduse „Suhkrukohvik" .
Terve päeva jooksul on Nurmenuku raamatukogus võimalik vaadata näitust "Ilu ja tervis nüüd ja 100 aastat tagasi", tutvuda tervise teemaliste raamatutega, lahendada tervise teemalisi ristsõnu ja ülesandeid ning osta soodushindadega raamatuid.
Lasteteatri etendusele, loengutele, treeningutesse ja basseiniseanssidele vajalik eelregistreerimine (nimi, vanus, kontakt) telefonidel: 640 4800, 640 4860 või e-maili aadressil Age.Tamm [ät] tallinnlv.ee . Täpsem info: www.tallinn.ee/haabersti.

Laupäeval, 10. märtsil

HAABERSTI TERVISEPÄEV

Haabersti Vaba Aja Keskuses (Ehitajate tee 109A/2)

Tervisepäeva programmis kavas:

III korruse suures saalis ja koridorides

11.00-16.00 Tervisemess.

Tervislike toiduainete degusteerimine ja müük.

Erinevate tervisetoodete ja -teenuste tutvustused, tervisenäitajate mõõtmised ja analüüsid ning nõustamine. Kohal on: Ilusalong Rosalind Wellness, Trigoloogia Keskus, Järveotsa Perearstikeskus, Zepter Eesti OÜ, Walmark terviseklubi, MTÜ Vireo Tervis ja Sport, Eesti Sojaliit, Kadarbiku Köögivili, Raudale talu, Deniels ja Ko jt.

NB! 14.00 on tervisemessil suur loosimine aktiivsetele osalejatele. Olge kohal!

III korruse väikeses saalis

11.15    Terviseseminar „Tervis meie kalleim vara!"

11.15 "Täiskasvanute tervisekontroll perearstikeskuses" - Dr Diana Ingerainen. 

12.00 "Toitumine: tervislikult ja säästlikult!" - Riina Odnenko, toitumisspetsialist.  

13.00  "Mida ise teha selleks, et liigesed oleksid terved, liikuvad ja vastupidavad" - Reet Pool, psühholoog ja võimlemistreener, eakate koduvõimlemise   käsiraamatu "Treeni terviseks koos minuga" autor.

IV korrusel Nurmenuku raamatukogus

11.30 Tallinna Lasteteater Trumm etendus „Suhkrukohvik" 

12.00 Tervisliku toitumise teemalise lauamängu meisterdamise töötuba.

Terve päeva jooksul võimalik vaadata näitust "Ilu ja tervis nüüd ja 100 aastat tagasi", tutvuda tervise teemaliste raamatutega, lahendada tervise teemalisi ristsõnu ja ülesandeid ning osta soodushindadega raamatuid.

II korrusel Õismäe ujulas

12.15 ja 14.30 basseiniseansid

         Kavas AquaZumba treening (treener Mariann Kilg), muusikaline teraapia noortekoorilt

         „Hellas", sportlikud veemängud ja üllatused.

III korruse treeningsaalis

14.30 Aime Klubi Body-aeroobika treening (treener Evelin Koor)

15.30 Aime Klubi Pilatese treening (treener Aime Jaanisoo) 

 Body-aeroobika  on hoogne ja tõhus treening, mis on mõeldud lihaste trimmimiseks ja südamele koormuse andmiseks. Trenn algab soojendusega, põhiosas on lihtsad lihastoonust tõstvad harjutused (tähelepanu kõhu ja tuhara piirkonnal) ja trenn lõppeb venitustega.

Pilates on lihtne ja tõhus treening, mis sobib ka algajatele ja täidlastele. Trennis on nii venitust kui ka süvalihaste treeningut, õpitakse "5 tiibetlase" harjutusi.

Täpsem info: http://www.aimeklubi.ee/

Lasteteatri etendusele, loengutele, treeningutesse ja basseiniseanssidele vajalik eelregistreerimine (nimi, vanus, kontakt) telefonidel: 640 4800, 640 4860 või e-maili aadressil Age.Tamm [ät] tallinnlv.ee

Üritus on TASUTA! Aktiivsetele osalejatele auhinnad! 

Tervisemessil kavas:

Ilusalong Rosalind Wellness. Artdeco peajumestaja Aune Jõeleht tutvustab mineraalkosmeetikat, teeb kohapeal soovijatele õrna päevameigi ja nõustab toodete valikul. Paljud sarja tooted on messil soodsa hinnaga. Juuksur Kadi Käärd nõustab juuste hooldussarja LAKME toodetega. Kosmeetik Viivika Kirss jagab nõuandeid, kuidas kevadel näonahka turgutada ja tutvustab salongis pakutavaid näohoolitsusi. Messil loositakse välja Hispaania professionaalse juuksehooldussarja Lakme komplekt.

Trigoloogiakeskus - trihholoogid teostavad tasuta juuste- ja peanahauuringuid, konsulteerivad juuste ja peanaha tervise osas ning nõustavad ravitoodete ostmisel. Täpsem info ettevõtte tegevuse kohta www.trigoloogiakeskus.ee. Loosi kinkekaart 20€ väärtuses. 

Järveotsa Perearstikeskus - pereõed teostavad soovijatele tasuta vererõhu, veresuhkru ja kolesterooli mõõtmisi ning nõustavad tervise teemadel.

NB! 3 tundi enne tervisenäitajate mõõtmist mitte süüa ega juua, paar lonksu vett on lubatud.

MTÜ Vireo Tervis ja Sport füsioterapeudid viivad läbi tervisliku seisundi hindamist (mõõdetakse vererõhku, talje- ja puusaümbermõõtu, kaalutakse, arvutatakse välja kehamassiindeks, treeningu pulss, põhiainevahetus ja päevane energiakulu) ning vastavad treeningu- ja toitumisalastele küsimustele. Lisaks hinnatakse südamehaiguste riske.
Messil loositakse välja 3 individuaalset treening- ja toitumisnõustamist (http://www.vireo.ee/teenused/treening-ja-toitumisnoustamine/).

Zepter Eesti OÜ - kvaliteetsete kodukaupade (Therapy Air Ion õhupuhastussüsteem, Edel Wasser veepuhastussüsteem, Bioptron valgusteraapia süsteem) tutvustus-müük. Kohapeal võimalik tasuta proovida Bioptron valgusteraapia süsteemi, massaažiaparaati, akupunktuuriseadme valuvaigistavat mõju ja mõõta siserasvaprotsenti. Vaata lisaks www.zepter.ee.

Walmark Terviseklubi pakub soodsate messihindadega toidulisandeid ja vitamiine, soovijatel on võimalik lasta mõõta oma luutihedust (luutiheduse mõõtmist teostatakse kaasaegse ultraheliaparaadiga sõrmeluudest, tasu 2 eurot).

Eesti Sojaliit pakub degusteerimiseks sojapiima ja muid sojatooteid. Võimalus degusteerida ja kaasa osta superfood tooteid (goji marjad, maca pulber, graviola tee, chia seemned jm).

Messil loositakse välja jogurtimasin.

Kadarbiku Köögivili OÜ on kohal tervislike mahlade ja smuutidega, mida saab proovida ning osta kaasa.

Raudale talu pakub metsamett, meesegusid, taruvaigu tooted, sooja õunamahla- ingverijooki mee ja vürtsidega, raviteesid ja koduseid moose.

NB! Korraldaja jätab endale õiguse teha programmis muudatusi.