Paljude viimsilaste hulgas populaarseks saanud heategevuslik ball toimub ka sel aastal mitmete firmade ja toetajate koostööna. Tänavuseks kõige suuremaks toetajaks on Soome firma Heste OY, kes toetab balli catering-teenusega ning kelle poolt on kogu ballil pakutav toit ning toiduvalmistamisteenus (tooraine ja ka kokad). Kõik see jõuab Viimsisse üle lahe Soomest lahkete sponsorite abiga (suured tänud Juha Rantanenile ja tema abikaasale Tiia Kaur Rantanenile!).

Ballilt ei puudu ka oksjon, kus taaskord on kunstnikud ning mitmed Viimsi valla avaliku elu tegelased välja pannud kunstilisi ning eripäraseid oksjoniesemeid. Toimub ka loterii, kus kõikide piletiostjate vahel loositakse välja põnevaid ja huvitavaid esemeid ning kinkekaarte.

Balli peaesinejaks on legendaarne publikutantsitaja ning retrobänd Apelsin, kes astub rahva ette oma parimas koosseisus. Lisaks esinevad ballil mitmed kuulsad ja tuntud lauljad ning tantsijad ning nagu ikka toimub ka vägev balliüllatus.

Kuidas saada ballikutseid?

Kutsete soetamiseks on mitmeid võimalusi: Viimsi Koolis saab tööpäeviti kella 9–15 kutseid osta kooli peaadministraatori käest. Samuti saab pääsmeid Viimsi Vallavalitsuse infoletist ning helistades telefonil 50 59 388 (Jana). Novembrikuus maksab kutse ühele 350 krooni, alates 1. detsembrist 450 krooni. Kui on plaan suurema seltskonnaga ballile tulla, on võimalik broneerida ka laudu (lisainfot saab kutset ostes). Võimalik tasuda ka ülekandega (Hansapank, a/a 221026358968, MTÜ Viimsi Invaühing. Selgituseks märkida: ball, maksja nimi).