Spordipäeval on kavas läbi viia mitmeid teisigi huvitavaid sportlikke tegevusi nii suurematele kui väiksematele spordihuvilistele.

Vabas looduses joogatreeningu viib läbi Tallinna Joogaühingu treener Marilii Toots, kepikõnni algtõdesid selgitab huvitatutele Tallinna Ülikooli Terviseteaduste ja Spordi Instituudi lektor René Meimer ning enne 5,7km pikkusele jooksudistantsile asumist teeme üheskoos ka ühe korraliku soojendusvõimlemise.

Lastele on kavas lühimaajooksud EMT auhindadele ja põnevad mängud sügiskaunis Kloostrimetsas Pipi eestvedamisel. Laste põsed kaunistab maalingutega Kadri ning loovustelgis juhendab lapsi Mtü Loovustoa õpetaja Nataly.

Sügisjooksu põhidistants kulgeb mööda Kloostrimetsa põhjaosa metsateid ja -radu, ning pakub jooksusõpradele suurepärast naudingut liikuda kohtades kuhu varem pole sattunudki. Rajal puuduvad suured tõusud ja keerulised laskumised ja seetõttu on distants jõukohane kõigile.

Tervislike liikumisviiside propageerimiseks avame tasuta valvega jalgrattaparkla, kuhu spordipäeval osalejad saavad oma kaherattalise sõbra muretult jätta. Rattaga perespordipäevale saabunute vahel loosime välja Tallink Aqua Spa terve päeva kehtiva perepääsme.

Sügisjooksu parimatele on auhinnad välja pannud Nike, Sportland, Tallink Hotels ja Triikimiskeskus. Igat sügisjooksu lõpetajat ootab finišis värskendav jook Lipton´ilt ja spetsiaalselt selleks jooksuks disainitud mälestusmedal. Kõikide osalejate vahel loosime välja rohkelt üllatusauhindu.

Pirita perespordipäeva õnnestumisele aitavad omalt poolt kaasa ka Pirita LOV ja EAS läbi kohaliku omaalgatusprogrammi.

Rohkem infot perespordipäeva ja Pirita sügisjooksule registreerimise kohta leiad: www.piritajooks.ee

Liikumises on energiat!
Kohtumiseni 25. septembril 2011