Meie sooviks on pakkuda Kõpu tuletorni jalamil meeldivat einestamise ja ajaveetmise võimalust. Pakume menüüs erinevad suppe ja praade, kergema eine soovijaile erinevaid suupisteid ja kindlasti kohalike kalurite poolt püütud ja suitsutatud kala. Kohviku menüüs on ka erinevad kohvijoogid, laste rõõmuks pakume kakaod. Kohvi kõrvale saab värskeid saiakesi ja kooke. Loomulikult on ka jäätis, mida peavad kõik palaval suvepäeval saama!

Kohviku kõrval on avatud käsitöökiosk, kust on võimalik kaasa osta erinevate käsitöömeistrite töid ja Kõpu tuletorni sümboolikaga esemeid.

Jätkame torni jalamil populaarseks saanud kontsertide korraldamist. Nii võib juba täna maha hüüda uudise, et Jaanipäeval, 24.06 esinevad Jaak Tuksam, Riho Sibul ja Jaanus Nõgisto, 27.06 esineb Janne Sevtshenko, see on meeleolukas kontsert viisidest, mis tulevad Ladina-Ameerikast ringiga Eestisse. Janne fantastilisele esitusele, kommentaaridele ja lavalisele liikumisele lisab Villu Veski põnevad pajatused enda ja Tiit Kalluste reisidest Argentinasse ning mujale. Lapsed saavad samal ajal kohvikus joonistada ja mängida Hedda Peet poolt koostatud lauamängu "Minu tuletornid".

27.07 Silvi Vrait ja Raivo Tafenau bänd, 10.08 Helin Mari Arder. Ootame Teid nautima kauneid suveõhtuid mõnusa muusika saatel.

Sellised plaanid meil ja kindlasti pole see kõik. Eks iga uus algus ole pisut raske ja asjad tahavad paika loksumiseks aega. Ärge siis pahaks pange kui mõni detail või pisiasi päris ideaalselt lihvitud pole, ent peaasi on tahe kõike seda südamega teha.

Ootame teid kõiki endale külla, tulge lugege torni trepiastmed üle, kinnitage keha ja nautige mõnusat äraolemist meie kohvikus.