On ju iga klient unikaalne isiksus, kelle soovide ja vajaduste selgitamine vahel filmitööst enamgi aega ja tähelepanu nõuab.

Kahe aasta jooksul on Lõunameedias valminud üle kümne reklaamfilmi, meenutussalvestusi kunstinäitustest, konverentsidest ja mitmesugustest etendustest.

Lõunameedia viimase aasta töödes on keskne koht Viljandimaaga seonduval - videovisiitkaardiga tutvustab ennast Venevere puhkeküla, lühifilmina talletus ajalukku Suislepas peetud paadipäev. Ning koostöös jõudsalt kasvanud Tääksi Spordiklubiga valmis sügisel tema esimest tegevusaastat meenutav film.

Senitehtutest emotsionaalselt ja tehniliselt raskeimaks pean Tarvastu vallas paikneva metsavendade punkri taastamist käsitlevat filmi „Tagasi Ennuksemäele", kus ülekohtu poolt löödud armistunud haavad mõnel juhul ka väga isikuliselt lahti kärisevad...

Rõõmsameelsemat vaatamist pakub koostöös Koksvere maanaiste seltsiga peagi valmiv film „Koksvere leivategu", kus lisaks leivategemisele ka sirbiga õsumist ja rehepeksumasinaga töötamist saab õppida.

Venevere, Koksvere ja Ennuksemäe filmide tootmisele pani õla alla Võrtsjärve Ühendus. Idee hakkas kaela kandma tõdedes, et ehkki mõni piirkonna tegemistest vahel ka uudisekünnise ületab, läheb ajaloo jaoks lõviosa ikkagi kaotsi.

Koostöös Võrtsjärve Ühendusega jätkuvad kevadel ka hoburakenduse teemasid käsitleva filmi võtted, kus küsimusele, kas hobune tänapäeval lisaks turistide lõbustamisele veel ka põlist talutööd teha mõistab, ühiselt vastuseid otsime.

Lõunameedia heaks partneriks on ka TV3 Seitsmesed uudised, kuhu nüüd juba kahe kaamera ja võttegrupiga Viljandimaalt lugusid saadame.

Alates eelmisest suvest aitavad mul kaamera ja mikrofoniga kodumaakonnas uudiseid jahtida Lilika Torim ja Karl Õmblus.