Maie Kork tervitas kõiki kohaletulnuid, keda oli sel päeval tõesti saalitäis ning tänas klubi ridades algusaastaist olnud Tiiu Elfenebeini, Leili Lippust, Helle Laaserit, Siine Temea Vendelini, Virve Pärnat, Maimu Keldermad, Asta Lubergi, Pauline Vesti, Malle Kruustükki ja Evi-Maret Seinpuud tänukirja ja lilleõiega.

Et viieteistkümnes sünnipäev kenasti fotoalbumis jäädvustatud saaks, oli väike meene ka Varbola rahvamajalt. Tulukese asutamise au kuulub Tiiu Elfenebeinile, kes oli ühenduse eesotsas aasta, seejärel võttis perenaise kohustused enda õlule Maie Kork. Aga üritused, mis ette võetakse, viiakse ellu ikka üheskoos, eelnevalt kogu "kambaga" nõu pidades. Sel õhtul oli meenutamist palju. Mahub ju viieteistkümne aasta sisse hulgaliselt tegemisi. Eakatel on oma toredad traditsioonid.

Iga kuu käiakase koos istumas ja liikmete sünnipäevi pidamas, tähistatakse rahvakalendri päevi, igal aastal peetakse koos suvepiknikku ning käiakse suvistel reisidel Eestis ja ka välismaal. Kohtutakse eakaaslastega Haimres, Märjamaal, Valgus, Kodilas jne.

Sünnipäevalaua katsid klubilikmed ise ning jalakeerutuseks oli külakosti toomas ühemehebänd Üks Miil Saaremaalt. Meelelahutust pakkusid sõbrad Haimre rahvamajast.

Oma humoorika etteaste tegi sealne esineja Elvi Valdmets. Soojad tervitussõnad eakaaslastele andis üle Haimre rahvamaja juhataja Eha Kaljusaar. Just nende maja eakatega on Varbola Tulukesel kõige pikaajalisem side.

Varbola eakad on aktiivsed ja rõõmsameelsed. Võiks öelda, et ükski ettevõtmine, mis rahvamajas korradatakse ei möödu nende kaasalöömiseta.

Nad tahavad kohalikust kultuurilelust osa saada ja on seejuures ka ise väga aktiivsed. Nende silmis särab siiras rõõm ning usun, et tuluke põleb särava leegiga veel pikki aastaid nende naiste-meeste silmis. Sünnipäevapidustused kestsid sel peol pimedani välja. Paljud Tulukese naised tantsivad eakate rahvatantsurühmas Kanarbik ja hoolega harjutatakse Memme-Taadi peoks.