Lisaks esinemistele mängiti koos seltskonnamänge, avatud oli kohvik, õnneloos, wii-mängud, maanteeameti infolaud, sumomehe ring ja helkurite valmistamise töötuba. Pimeduse saabudes leidis aset helkuri-moeshow, kus olid oma nähtavust demonstreerimas ka Orissaare valla noored.

"Ole(n) nähtav!" kõige südamlikum hetk oli Hea Eeskuju konkursi tulemuste teatavaks tegemine: Tornimäe Avatud Noortekeskus tõi omade hulgast esile noore ja aktiivse preili Brita Laht'i. Muhu valla nooremaks eeskujuks osutus Hendri Maisalu ning täiskasvanute kategoorias valiti tunnustuse vääriliseks Orissaare Muusikakooli direktor Martti Nõu (fotol). Meie muusikakooli direktori puhul toodi välja tema aktiivsust ning pühendumist, kindlat ja avatud meelt, väga head suhtlemisoskust ning huumorimeelt. Martti on heaks näiteks, et tähtis on hoolida, märgata ning tegutseda, et väikestest sammudest alustades jõuab kaugele ja mis peamine - unistada tuleb suurelt! Soovime Marttile palju õnne ning edu ka edaspidisteks toimetusteks!

Järgmisel aastal kuulutame välja ka Orissaare Hea Eeskuju, nii et hoidke silmad-kõrvad varakult lahti ning andke aasta lõpus teada, kes just teie arvates vääriks Martti kõrval kandma tiitlit Hea Eeskuju Orissaares.