Kõrvataguse küla seltsingu nimel kirjutas Ülle Rüüson Kohaliku Omaalgatuse Programmi projektitaotluse Kõrvetaguse küla märgistamiseks ja taotlus leidis ka rahastamist. Novembris paigaldati tänu sellele 38 taluviita, kolm sissesõidu viita, üks suunav viit külale Jalase-Kõrvetaguse ristilt ja kaks hoiatusmärki „Lapsed".

Projekti tulemusena valmis Kõrvetaguse külavanema märk, mille sepistas Puraviku Tuuleveski sepp Harri Riim, kes on ka Rapla valla külavanemate märkide idee autor ja valmistaja. Kõrvetaguse külavanema märk on esimene Raikküla vallas ja sellest saab ehk valla külavanema statuuti üks sisend.

Ago Leht on kohalik ettevõtja, kes oli Kabala Rallitamine 2011 raames toimunud ürituste peakohtunik ning üks põhikorraldajatest. Rallitamise esimene üritus toimus 24. veebruaril, kus kohalikud said mõõtu võtta nii jäärajal kui vigursõidus. Teisena toimus 23. juunil Jaani vigursõit ja sprint, mis osutus kohalike seas samuti väga populaarseks. Ürituse korraldamisel kasutati Ago Lehe ettevõtte Ago Auto OÜ territooriumi, tehnikat radade ettevalmistamiseks jms. Lisaks organiseeris Ago Leht vabatahtlikult 2011. aastal Kabala jaanitule. Samuti lubab ta toidu- ja humanitaarabi ladustamiseks tasuta oma ettevõtte ruume kasutada.