Koolis osaleb ta erinevates huvi­ringides, lööb kaasa ürituste korral­damises ja läbiviimises. Vahetundi­des toimetab ta kooliraadios ning abivajajaid tehnikaalal aitab ta nii koolis, kodus kui ka noortekeskuses. Koolistendidele ja noorteni jõuab info just suuresti tänu temale. Ta on õpilasesinduse aseesimees, kes esin­dab õpilasi nii õppenõukogus kui hoolekogus.

Oma aktiivse tegutsemise ja kaa­salöömisega erinevates projektides ja organisatsioonides tuntakse Kelit nii oma valla, maakonna kui ka Ees­ti tasandil. Alates käesolevast aastast tegutseb Keli Ambla valla noortevo­likogu loomisega, alates septembrist kuulub ta organisatsiooni Järvamaa Noored Sotsiaaldemokraadid ning Järvamaa vabatahtlike noorte ümar­lauda Kesk-Eesti Noorsootöö Kes­kuse juures. Lisaks on tema missioon käia igal aastal puuetega laste laagris vabatahtlikuks abiliseks. 2011. a det­sembris tunnustati Kelit maakondli­ku tiitliga „Aasta noor vabatahtlik 2011".

Aasta Tegija 2011 tiitli pälvis MTÜ Sääsküla Huviklubi, kes te­gutseb aktiivselt nii Sääsküla külas, Ambla vallas, Järvamaal kui üle ko­gu Eesti Vabariigi kultuurielu aren­damisel ning Ambla valla tuntuse tõstmisel.

2011. aasta juunis tehti Ambla vallas esimest korda MTÜ Sääs­küla Huviklubi eestvedamisel statsionaarset ja professionaalset teatrit. Veidi enam kui 2000 vaa­tajat said osa Jan Rahmani eten­dusest „Unustatud hinged". Te­gemist oli spetsiaalselt selle koha jaoks kirjutatud draamaga, mis põhineb Käravete Nõiamäe le­gendil. Samaaegselt suvelavastu­sega korraldas klubi ka erinevates Kesk-Eesti kirikutes kontsertsarja „Suvehaldjas".

Möödunud aastal toimusid Ambla vallas huviklubi eestvedami­sel ka mitmed juba traditsiooniks kujunenud üritused - IV Käravete Järvemuusika, millega tähistatakse Eesti Vabariigi taasiseseisvumispäe­va ning Aravete teatripäev, kus ju­ba viiendat korda astusid rahva ette piirkonna harrastusnäitlejad.

Meie kõrval on palju inimesi, kes igapäevaselt töötavad palehigis meie riigi heaks, panustades oma aega ja raha kodukoha või riigi hü­vanguks. Paljusid neist ei kutsuta kunagi ühelegi vastuvõtule. Sellest tingituna tekkis MTÜ Sääskü­la Huviklubil idee korraldada EV aastapäevale pühendatud pidulik Kalevipoja vastuvõtt. Kontsert, millest tegi ülekande ka Kanal 2, toimus üheaegselt 11-es Eesti kont­sertsaalis ligi 5000-le kutsutule.

Konkursile „Aasta Tegija" Aasta Noore nominendiks esitati ka Triin Väin ning Aasta Tegija nominenti­deks Terasman OÜ ja Ants Siivard.

Aasta Tegija laureaate tunnus­tati tänukirja, lillekimbu ja Ebe Trambergi maaliga ning nominen­te tänukirja, lillekimbu ja raamatuga „Ambla vanadel fotodel".

Õnnitlused kõikidele tunnusta­tutele ning tänusõnad kandidaati­de esitajatele!