Üllatusi jätkus nii koolimajja kui ka õuele. Kooliõue püstitatud sissitelk koos tee keetmisega priimusel oli tõeline vaatamisväärsus. See kutsus kohale hulgaliselt õpilasi ning uudistamas olid ka emad.

Novembrikuus võtsid enamus meie kooli õpilastest osa üleeuroopalisest matemaatika võistlusest. Väga hästi läks Kevin Klemmil, kes saavutas oma tulemustega Euroopas tuhandete õpilaste hulgas 58. koha. Eesti arvestuses osales 15 kooli - meie saavutasime 3. koha.

Lisaks koolisisesele koostööle panime Nissi kooliga seljad kokku ning korraldasime Riisipere Kultuurimajas ürituse Playbox 2012. Sündmuse korraldamisse olid veel kaasatud nii Nissi noortekeskus kui ka Nissi kauplus. Kuna tegemist oli noortepeoga, siis suured tänud kõikidele koostöös osalenutele, noorte tagasiside sündmusele on ülimalt positiivne! Ees on ootuse aeg - ootame lund ja päkapikke. Turba kooli jõulud algavad 6. detsembril piduliku jõuluhommikuga.

Sel hommikul on meie koolis külas Nissi Maarja koguduse õpetaja ja endised kooli pedagoogid, töötajad.

Traditsiooniliselt korraldame ka sel aastal jõululaada, mis toimub 14. detsembril. Jõululaadale on väga oodatud kõik lapsevanemad nii müüma kui ostma!

Ärevus kõhusopis suureneb 18. detsembri õhtul, kui koolimajja on oodata jõulumeest. Jõuluõhtusse lisavad muusikalist seiklust Kulno Malva ja Ruslan Trochynskyi. Esimene poolaasta on meile näidanud, et kõik koos on toredam ning enne koolivaheajale minekut saamegi veel kokku Nissi kooliga. Lõpetame oma poolaasta ühise piduliku jõulukontserdiga Nissi kirikus.

Kõikidele lapsevanematele ja teistele toredatele inimestele on Turba kooli uksed alati avatud, et koos meie laste elu mitmekesisemaks muuta!