Ganseni sõnul tehti peale seda mängu koos treener Veiko Kuriga oma järeldused, kuidas minna vastu karikamängude sarjas Eesti mullusele meistrile Nõmme Kaljule. „Saime kokku hea võistkonna, meid toetas ka kolm mängijat meie Tääksi duubelmeeskonnast. Tahtsime näidata head mängu ja võimalikult kaua oma värava puhtana hoida," selgitas Gansen. „Mängisime enamasti kaitses, sest Nõmme Kalju pani kohe kõva pressi peale, esimene värav tuligi neile penaltist, mille määramist võib lugeda küsitavaks.

Penalti realiseeris Eesti koondise mängija Vladimir Voskoboinikov. Esimesel poolajal löödi veel teinegi värav," lisas ta.

 „Teisel poolajal andis väsimus tunda ja meile löödi veel kolm väravat. Mehed mängisid oma võimete piiril. Väravavõimalusi oli, aga neid me ei realiseerinud.

Oli tempokas mäng ja mehed tegid mis suutsid," ütles Gansen.

Ganseni sõnul on Ganvixi peatreeneriks sel hooajal paidelane Veiko Kuri, kes on meeskonda aidanud juba eelmisest aastast. „Treeneri eesmärk on klubi viimine kaheksa parema hulka neljateistkümnest. Sel aastal osaleb Ganvix ka väikese karika mängudes 5.-9. maini, seal mängivad madalamate liigade võistkonnad," lisas Gansen.

Eelmisel nädalavahetusel pidas Türi Ganvix JK II liiga võistkond oma teise kohtumise Paide kunstmuruväljakul, kus võõrustati Tartu SK 2. Mäng lõppes 2:2 viigiga ja Ganvix teenis esimese punkti.

Sellel aastal osaleb Ganvix inoortevõistkond 1999/2000 C1 vanuseklassis Eesti meistrivõistlustel. „Noortevõistkonna eesmärk on jõuda tänavu kolme hulka.

Mängitakse Türi linna ja metsakombinaadi staadionil. Palume tulla kodumängudele kaasa elama. Täpsema teabe mängude toimumiskoha ja aja kohta leiab enne mängude toimumist kultuurimaja infotahvlitelt," lausus Gansen.

 „Türi Ganvix JK noortel on käima läinud kolm laste treeningrühma. Kutsume lapsi trenni, sest jalgpall arendab lapsi nii füüsiliselt kui vaimselt," lisas ta.

Kutsume oma treeninggruppidesse uusi lapsi, vanuses 4-6- 7-11- ning12-14aastat. Info: vitali.gansen@mail.ee, tel 5695 9106.
_________________________________________________________

Türi Ganvixi II liiga kodumängud:
Türi Ganvix JK - Tartu JK Welco Elekter 01.05 kl 19
Türi Ganvix JK - FC Tarvastu 19.05 kl 18

Noorte mängud:
Türi JK Ganvix (99) SK Tääksi (99) 02.05 kl17
Türi JK Ganvix (99) Põltsamaa Sport (99) 09.05 kl 17