Aasta väikeettevõtete kategoorias võitis esimese auhinna TP-Konepajat Eesti OÜ, kes tegutseb Türil neli aastat ja kelle tegevusaladeks on metallkonstruktsioonide tootmine, metallitöötlus ja metallpindade katmine ja mehaaniline metallitöötlus.

Eduka noore ettevõtja kategoorias saavutas esikoha Türi vallas Villeveres tegutsev TS-Hydraulic OÜ, kelle tegevusaladeks on näiteks erinevate hüdraulikasüsteemide ja kliimaseadmete diagnostika ja remont.

Kategoorias „Ettevõtja sõber" tunnistati parimaks Türi Aianduse ja Mesinduse Selts, kes on oma tegevusega andnud olulise panuse nii Türi valla, Kesk-Eesti piirkonna kui kogu Eesti riigi positiivse imago kujundamisele ning rahvusvahelise tuntuse saavutamisele.

Konkursil „Järvamaa parimad turismiarendajad 2011" tunnistati aasta atraktiivseima turismiobjekti kategoorias teise koha vääriliseks renoveeritud Laupa mõis, kes osaleb üle-eestilises sarjas „Unustatud mõisad" ja mida külastab aasta-aastalt aina rohkem ja rohkem turiste nii Eestist kui välismaalt.

Kokku esitati Järva Maavalitsuse korraldatud konkurssidele „Järvamaa parimad ettevõtted 2011" 29 ja „Järvamaa parimad turismiarendajad 2011" kaheksa kandidaati.

Konkursi võitjaid autasustas Järva maavanem meene ja tänukirjaga, mis anti üle täna, 3. novembril, Väätsa mõisas toimunud tunnustusüritusel.