Esimestena asusid võistlema meeste klassi arvestuses Evert Ressar ja juunioride arvestuses Kristjan Puusepp ning Artur Aas. Nii noormeestel kui ka Lisell Jäätmal tuli võistelda endast viis aastat vanemate laskjatega. Meeste klassis võistles 318 sportlast ja meesjuuniorite klassis 45 laskjat. Kvalifikatsioonis lasi Artur Aas välja isikliku ja ka Eesti meesjuunioride rekordi tulemusega 575 punkti, Kristjan Puusepp lasi 568 punkti, Evert Ressar 589 punkti, mis on konkurentsi arvestades väga hea tulemus, Krista Kull lasi 557 punkti ja Lisell Jäätma 566 punkti. Naiste klassis oli osalejaid 98 ja neidude klassis 13 laskjat.

Finaali pääses iga võistlusklassi 32 paremat laskjat. Meeste klassis oli konkurents väga tihe ning 5 võistlejal sh. Evert Ressaril olid võrdsed tulemused ning edasipääsenu selgitamiseks toimus ümberlaskmine. Ümberlaskmisel lasid kõik 5 meest võrdselt 10-sse. Finaali pääses see võistleja, kelle nool oli tsentrile kõige lähemal ehk otse kümnes. Evert Ressari lõplik koht oli 34. Krista Kull lõpetas naiste arvestuses 57. kohaga.

1/16 finaalis lasi Artur Aas prantslase Leal Lucase vastu ja võitis tulemusega 142:136 ning Kristjan Puusepp lasi hollandlase De Vries Kylian vastu ja võitis samuti tulemusega 142:140. 1/8 finaalis tuli Artur Aasa vastaseks hilisem teise koha omanik Horvaatiast pärit Vavro Mario, kellele tuli alla vanduda tulemusega 144:148. Kristjan Puusepa vastaseks tuli aga hilisem klassi võitja, ungarlane Orasz Viktor, kellele tuli alla vanduda tulemusega 142:148. Mõlema noormehe vastased on absoluutsed maailma tipud meesjuunioride klassis. Mõlemad noormehed saavutasid 9. koha.

Lisell Jäätma võistles 1/8 finaalis Belgia neiu Parents Coralie vastu ning saavutas võidu 141:135. Tee 1/4 finaali oli tagatud. 1/4 finaalis tuli vastaseks Horvaatia neiu Mlinariä Amanda, kus neiud jäid viiki tulemusega 144:144. Võrdsete tulemuste korral toimub ümberlaskmine ning seal tuli seekord tunnistada vastase paremust. Horvaatia neiu lasi 10 punkti ja Lisell Jäätma 9 punkti. Seega saavutas Lisell igati kõrge 5. koha. Ühtlasi lasi ta duellides olümpiaringide Eesti rekordi nii juunioride kui naiste arvestuses 144 punkti.

Tänu noorte väga headele kohtadele said nad auhindadeks vibulaskmise varustust. Noorte treeneriks on Maarika ja Erki Jäätma.

Õnnitlused nii võistlejatele kui ka treeneritele väga heade tulemuste eest.