Olen 35.aastane nelja lapse ema. Olen abielus. Lisaks oma lastele kasvab meie peres ka 17. aastane kasupoeg. Meile on öeldud, et oleme nagu suur särtsakas Itaalia perekond kus eranditult kõik on väga energilised suhtlejad. Lõpetasin oma suure pere kõrvalt Tartu Ülikooli Pärnu Kolledzi. Olen olnud aastaid kodune ema.

Mis on Sinu arvates oluline lastekaitsespetsialisti ametis?

Arvan, et eelkõige on oluline inimeste jaoks olemas olla. Et oleks kellele rääkida, arutada, saada tuge ja abi. Minu südames on kaua aga olnud need lapsed, kelle vanemad töötavad välismaal ning kes on jäetud võõraste inimeste valvata või teismelise, kes tundlikus eas on tihti päris üksi.

Mida ootad uuest ametist ja kuidas inimesed saavad Sinu poole oma muredega pöörduda?

Lähen iga päev tööle selles ametis suure huviga... ei tea mida päev kaasa toob. Ootan põnevat aastat ja kohtumisi Sindi inimestega, eriti noortega. Inimesed saavad oma murega minu poole pöörduda helistades 53093130 või kirjutades aadressil brigitta.vainola@sindi.ee

Sindi Lasteaeda asus tööle uue õpetajana Merike Lilleleht

Merike Lilleleht asus Naerukillu rühma õpetajana tööle 24. septembril 2012 a.

Ta on lõpetanud Tallinna Pedagoogilise Instituudi pedagoogika ja algõpetuse metoodika eriala. Omab 25 aastast pedagoogitöö kogemust.

Kuni Sindi lasteaeda tööle asumiseni töötas Uulu põhikooli algklassides atesteeritud vanemõpetajana.