Ujuti kahel viisil, vabalt ja selili, distants oli noorematel 25m ja vanematele 50m. Vabaltujumises saavutasid esikoha 9.-12. klassi arvestuses Miron Storožev ja Anne Grethe Tuisk, 5.-8. klass Aleksei Nefjodov ja Getter Annette Oja, 3.-4. klass Anton Vitulev ja Ingrit Rebane, 1.-2. klass Ats Soosalu ja Anett Kirt ning lasteaia arvestuses olid parimad Patrick Nool ja Epp Tammemäe. Seliliujumises saavutasid esikohad vastavalt 9.-12. klass: Indrek Rebane ja Elsbeth Link, 5.-8. klass Mattias Idavain ja Getter Annette Oja, 3.-4. klass Anton Vitulev ja Helena Urva, 1.-2. klass Jakob Oja ja Anett Kirt.

Loksa ujujatest (lisaks Miron Storoževile, Aleksei Nefjodovile, Anton Vitulevile, kes saavutasid oma distantsidel esikohad) olid veel väga tublid: Vera-Nika Podoljan, Kristjan Tarning, Semjon Tšernonožkin, Mihkel Allemann, Kirill Kandrušin, Roman Pshenychnyy, Mark Perman, Damir Kalinin, Jevgeni Fjodorov, Katrin Jõesaar.

Võistluste protokoll on üleval Kuusalu Spordikeskuse kodulehel ja SA Loksa Sport kodulehele. Võistluste korraldajad tänavad kõiki osalisi, abilisi ja kaasaelajaid-toetajaid.