Suvi on lõppemas ja ka suured tee-ehitustööd hakkavad jõudma lõpusirgele. Esimene nendest, Tallinn-Saku-Laagri maantee Männiku tee lõik, mille ehitus algas juba eelmisel aastal, valmib käeoleva aasta augustikuu lõpuks. Tööd kulgevad plaanipäraselt ja septembris on võimalik juba piiranguteta uut sõidu- ja kergliiklusteed kasutada.

Saku-Tõdva ja Tõdva-Hageri teed saavad asfaltkatte 23. augustiks, täisvalmidus saavutatakse 20. septembriks. Nende teede ehituse käigus täienes kahe lõigu võrra valla kergliiklusteedevõrk: uued on Tõdva-Hageri lõik Tõdva poest kuni Saku-Tõdva ja Tõdva-Hageri tee ristini ja teine lõik Saku-Tõdva ja Kaare tee ristmikust kuni Saku-Tõdva ja Soo tee ristmikuni.

Üheks oluliseks objektiks, mis valmistab paljudele inimestele rõõmu ja maandab pingeid, on Tallinna ringtee ja Tallinn-Saku-Laagri maantee ristmiku ümberehitus fooriga reguleeritud ristmikuks. Objekti valmimistähtaeg on käesoleva aasta 1. september.

Juulikuus jõudis vee- ja kanalisatsioonitrasside ehitus nii kaugele, et oli võimalik alustada Nurme tänava kergliiklustee ehitusega. Kergliiklustee valmimine jääb aasta lõppu.