Kampaania ühe eestvedaja Jaanus Saati sõnul lõppes kampaania "Jõuluüllatus" 23. detsembril. "Perekonnale kingiti sülearvuti, maiustusi ja mänguasju. Samuti saab tüdruk osaleda aasta aega tasuta ujumistreeningutel. Üks annetaja kandis 60 eurot ehk kolme kuu trenniraha. Kolme kuu pärast on ta nõus veel sama summa kandma. Teine annetaja maksab kinni tüdruku kuue kuu trenniraha, kandes igakuiselt raha "Uus Laine" arvele," kirjeldas Saat. Keilas tegutsev ujumistreener pakkus välja, et tüdruk võib osaleda ka tema treeningutel, seda täiesti tasuta.

Kui Uus Laine vabatahtlikud perele 23. detsembri õhtul kinke üle andma saabusid oli isa ja tütre üllatus suur. Pereisa sõnade kohaselt ei oleks ta kunagi osanud sellist üllatust oodata ja on väga tänulik kõigile toetajatele.

Kingitused saanud perekond on kaheliikmeline, kus isa kasvatab üksi 7-aastast tütart. Ema hülgas perekonna juba aastaid tagasi ja pole oma lapse vastu huvi tundnud. Tüdruku isa on olnud need aastad tubli ja eeskujulik isa. Vaatamata kõigele on ta tütre eest hästi hoolitsenud ja armastab teda väga. Isa on hetkel töötu ja perekonna sissetuleku moodustavad sotsiaal- ja peretoetused.

Heategevusfond Uus Laine tänab kõiki, kes 2011 aastal toetasid nende kampaaniaid ja olid abiks ürituste läbiviimisel.