Juba järgmisel päeval saabusid Ülenurme ja Tartusse mitmed välisvõistkonnad kahepäevalisele turniirile. Mängud toimusid Ülenurme staadionil ja Tartu MRG kunstmurul. Turniirist võtsid osa 2005.a, 2004.a, 2002.a, 2000.a, 1997.a võistkonnad.

Ülenurme võistkondadel on sellel turniiril väga hästi läinud, saavutati II, III, 5.,6. ja 7.koht. Meil on väga hea meel, et Ülenurme CUPil osalesid väga erinevad võistkonnad erinevatest riikidest. Kahjuks ei jõudnud sellel aastal kohale võistkonnad Soomest, kes olid turniirist huvitatud ja soovivad järgmisel aastal võtta osa järjekordsest Ülenurme CUPist. Oleme saanud palju head tagasisidet turniiri korraldamise kohta ja enamik võistkondi oli huvitatud turniiris osalemisest ka tulevasel aastal.

Tahame omalt poolt tänada kõiki, kes aitasid Ülenurme CUP 2012 korraldamisel: Ülenurme Vallavalitsust, Ülenurme Gümnaasiumi, Tartu Vallavalitsust. Meie turniir oli veel eriline selle poolest, et ükski turniiris osalenud laps ei jäänud ilma auhinnata, meeneta turniirilt! Kõike seda saime korraldada tänu meie oma vallas asuvatele fi rmadele Photopoint, Kommipomm, Teamsport.

Oma õla turniiri korraldamises panid alla Swedbank, Aura Veekeskus, Nõo Lihatööstus, Balbino, Rekato, Rahvaraamat, Muumi, Supportergrupp, Jõhvi Piim. Suur tänu ka kõikidele klubidele, lastele, nende treeneritele, lastevanematele, kes osalesid Ülenurme CUPil!

Ootame jalgpallitreeningutele poisse ja tüdrukuid alates 4.eluaastast.
www.fcylenurme.ee