Mängus Tuula Arsenaliga üritasid mõlemad meeskonnad üksteist üle kavaldada erinevate kaitseformatsioonidega.

Lõpuks õnnestus see meie poistel paremini ja tulemuseks oli võit 66-57. Neljas kohtumine kodumeeskonnaga pakkus tasavägist mängu vaid esimesel veerandil. Edasi domineerisid meie poiste paremad tehnilis-taktikalised oskused ja ka selles mängus tuli kindel võit 57-38. Viimases kohtumises jäime hätta naabrite Läti Ljepaja aktiivse maa-alakaitsega ja siit siis turniiri ainuke kaotus 60-43.

Meeskonnas mängisid 5 poissi - Jürgen Kukk, Tenno Mäerand, Erik Kerk, Allan-Erik Elp ja Jaagup Russak - Salva/Rock meeskonnast ning 5 poissi - Artur Kusnerov, Toomas Varek, Sander Ramul, Kerdo Kullamäe, Kaarel-Kristjan Rink Rakvere - Tarva meeskonnast. Kõik pääsesid igas mängus väljakule ja andsid võimetekohase panuse meeskonna edusse. Eraldi võiks esile tuua Jürgen Kuke südi ja võitluslikku mängu, keskmiselt 11 punkti ja 8 lauda mängus. Meeskonna parimaks tunnistati Jaagup Russak, kes on kogu liiga arvestuses resultatiivsuselt teine 18,8 punktiga mängust ja juhtimas resultatiivsete söötude 3,9 ja efektiivsuskoefi tsiendi 18,20 poolest.

Turniiritabelis oleme praegu 10 mängust 6 võiduga viiendal kohal ja märtsi lõpus on ootamas turniir Valgevenes Viitebskis. Reaalne on võidelda koha eest esikolmikus.