Vakra lisas, et Nõmme valimistulemuste puhul üllatas teda enim positiivselt tema hea sõbra Jüri Ratase isa Rein Ratase valimine volikogusse. Samuti avaldas ta heameelt fakti üle, et vaid iga viies nõmmelane andis hääle Keskerakonnale.

Kuigi Vakra ise tegi Tallinnas hea tulemuse, siis sotside tulemustega ta rahule ei jäänud. "Siin on kindlasti mõttekoht ja me peame rahulikult sotsidega maha istuma ja mõtlema, kus midagi valesti läks ja mida tuleks paremini teha," leidis Vakra. "Üks päev peale valimisi on seda veel raske öelda, aga omad järeldused tuleb meil teha. Saada samapalju kohti, kui eelmistel valimistel, ei ole kindlasti suund edasi," lisas Vakra.

Enda märkimisväärset tulemust kommenteerides ütles Vakra, et tema edu taga on ilmselt pidev suhtlemine kogukonnaga. "Ma tõepoolest armastan Nõmmet ja hoolin sellest, mis siin toimub. Praegugi Teiega rääkides kõnnin ma mööda Nõmmet ja tänan inimesi kättpidi usalduse eest," ütles Vakra.

Demokraadi sõnul on ta alati pannud käe külge, kui kogukonnas on mingisugune algatus olnud või on tarvis näiteks kasvõi midagi remontida. "Mulle lähevad lihtsalt need inimesed ja see koht korda, nii lihtne see ongi," ütles Vakra.

Sotside nimekirjas kandideerinud demokraatide ühenduse esimees Rainer Vakra sai kohalike omavalitsuste volikogude valimisel 4236 häält ning oli üle Eesti oma häältesaagiga seitsmendal kohal.