Nii uued maaletulijad kui kodukohta tagasi kolijad saavad kogu vajaliku informatsiooni ühest kohast. Lisaks saavad portaali kasutada ka kohalikud inimesed, kes otsivad tööd või soovivad infot valla kinnisvara kohta ning paraneb infovahetus kogukonnas pakutavate kaupade ja teenuste osas.

"Lehe eesmärgiks on tutvustada Värska valda hea elupaigana, murda maaelu kohta käivaid müüte, näidata uuselanikele, et nad on Värska kogukonnas oodatud, anda häid soovitusi ja kontakte piirkonda sisseelamisel ning suurendada ka praeguste elanike hulgas kodukoha patriotismi ja meie-tunnet. Loodame tuua maale elama aktiivseid ja ettevõtlike inimesi, kes soovivad ka ise panustada oma kodukoha arengusse," ütles Värska valla arendusnõunik Meel Valk.

Eelmisel aastal valmis MTÜ Tule Maale eestvedamisel Misso valla „Tule maale" koduleht. Käesoleva aasta kevadel kirjutas Värska Vallavalitsus Piiriveere Liidrile projekti koostööks Misso vallaga. Värska vallal avanes tänu sellele võimalus kasutada ning ka omalt poolt täiendada ja parandada Misso vallas juba toimiva kodulehe portaali. Lisaks on projekti raames valmimas nii Misso kui Värska valda uutele elanikele tutvustavad mainefilmid. Tuntud filmimehe Andres Maimiku käe all valmivad mainefilmid juba uue aasta alguseks."Tule maale" kodulehe valmimisele aitasid kaasa Piiriveere Liider, MTÜ Tule Maale ja Misso vald.