Pilet 3 €

Pille Lill on lõpetanud Eesti muusikaakadeemia kahel erialal - muusikapedagoogika ja ooperilaul. Magistrikraadi kaitses ta Helsingi Sibeliuse Akadeemias. Pille Lill on esinenud ooperi-, oratooriumi- ja kammerlauljana paljudes maades. Ta on laulnud pearolle ligi 30 ooperis.

Saksofonikvarteti SaxEst koosseisu kuuluvad Ivo Lill - sopransaksofon, Virgo Veldi - altsaksofon, Lauri Sepp - tenorsaksofon ja Sulev Sommer - baritonsaksofon. Ansambli repertuaar on mitmekesine - klassikast nüüdismuusikani. Repertuaaris on eriline koht Eesti heliloojate teostel. Ansambli esimene täismahus avalik kontsert toimus 1999. aastal.
„Naksitrallid"

Neljapäeval, 23. augustil 2012 algusega kell 12 annab NUKU teater etenduse „Naksitrallid". Tasuta.

Nukuteater on taas lavastanud vahvate Naksitrallide seiklused. Eno Raua armastatud raamatu põhjal valminud dramatiseeringu autoriks on NUKUs vastselt tööle asunud dramaturg Ingel Undusk. Lavastajatena debüteerivad noored nukunäitlejad Katariina Tamm ja Sandra Lange. Etenduse fantaasiarikkaks kunstnikuks ning heliloojaks on Kaspar Jancis. Lavastuses mängiva Tarmo Männard (Muhv), Andres Roosileht (Sammalhabe), Sandra Lange (Kingpool), Kaisa Selde või Kadri Kalda (autoparandaja).

Naksitrallid on tuntud selle poolest, et nad väärtustavad sõprust ja hoiavad loodust. Selles loos etendavad Muhv, Kingpool ja Sammalhabe rahvale oma seiklusi ajast, mil loodus tasakaalust välja läks ja siis taas tasakaalu saavutas. Loo jutustamisel kasutavad Naksitrallid aga ebatavalisi vahendeid: omavahel ühendatakse mäng ja metsakoristus.

Loo neljas tegelane on kuldsete kätega autoparandaja, kes naksitrallidel nende mälestusi fantaasiarikkal moel jutustada aitab. See on hoogne ja mänguline lugu sõprusest ja looduse hoidmisest.

Naksitrallid vuravad Muhvi punases furgoonautos mööda kaunist kodumaad ringi ja peatuvad etenduse andmiseks ühtekokku 56 erinevas kohas.

Naksitrallide suvetuur toimub NUKU ja Eesti Ettevõtlike Noorte Koja koostöös ning Keskkonnainvesteeringute Keskuse toetusel.
Perespordipäev

Neljapäeval, 23. augustil 2012 kell 13.30 algab perespordipäev.

Info ürituste kohta tel 5309 9523.

Suure-Kambja lavaaugus on sel suvel rahva ette astunud ka Kambja näitetrupp Püünelind, Mait, Mikko ja Jakko Maltis, Luunja Aidateater ja pianist Sven Kullerkupp.


Suvist kultuurielu toetavad:

Kambja vallavalitsus;
siseministeerium;
EAS;
Kambja Laulu- ja Mänguselts.