Järgmisel aastal oli ürituse organiseerimisel juba rohkem abilisi - NaiRe naised Ilona Leetma vedamisel, toetamaks tööõnnetusse sattunud Raidot tema taastumisel.

Sel aastal otsustasime ürituse ladusamaks kulgemiseks luua MTÜ Usun Headusesse. Ikka samade eestvedajate initsiatiivil. Seekordse ettevõtmise eesmärk on aidata väikese Jani vanematel tasuda vajamineva taastusravi see osa, mida riik enam ei rahasta.

Heategevusliku kontserdi korraldamisega kaasneb alati pikk ja töörohke ettevalmistusperiood, mille käigus otsime rahalist abi kontserdi korraldamiseks ja kampaania eesmärgi täitmiseks. Helistame ja käime läbi pea kõik kohalikud väiksemad ja suuremad ettevõtted ning ettevõtjad.

Peab tõdema, et inimesed on abivalmid, sest otsest äraütlemist on vähe ette tulnud. Nüüdse nimega MTÜ Usun Headusesse naiste seljatagust turvab ja meie ettevõtmist abistab Eero Viisu. Eks tema mehesõna firmajuhtidega läbirääkimisel annab ikka kaalu juurde ning tema toetus annab eeskuju teistelegi.

Kontserdi esinejate valikul oleme kasutanud isiklikke tutvusi, aga on olnud ka toredaid inimesi, kes on ise soovinud aidata. Oleme soovinud leida esinejad, kel ka enesel mingit pidi Tõrvaga side on. Meie kohalikud, nii suured kui väikesed esinejad, on esimesel palumisel nõus olnud lavale astuma.

Alati on meil olnud väga esinduslik ning mõnus kontserdipaik - kammersaal, tänu majaperemehe Ilmar Kõveriku lahkusele ja vastutulelikkusele. See hulk inimesi, kes on oma panuse andnud, on kindlasti suurem kui meile teada: kontserdi publik, rahaülekannete tegijad, kogumiskastidesse annetajad, esinejad, Tõrva ja ümbruskonna ettevõtjad.

Selle ürituse korraldamine nende aastate jooksul on meile näidanud, et meie väikelinna inimestes on säilinud soov aidata. Teadmine, et väikesest toetusest saab alguse suur heategu, teeb abistaja õnnelikuks ja säilib lootus, et oma murega ei pea jääma üksi mitte keegi meist.

Meie usume inimeste headusesse!

Annetusi ootame MTÜ Usun Headusesse arvele a/a 221053835179, selgitus: Jani toetuseks.

MTÜ Usun Headusesse nimel Sirle Jõgi

Usun Headusesse toetajad

Ettevõtted: Tõrva Lions Klubi, Tõrva Kaubandus OÜ, Tõrva Elekter OÜ, Raadio Ruut, Brick AS, Ühinenud Ajalehed AS, Tõrva Jahimeeste Selts, Tulevik Autod OÜ, Tõrva Tervisekeskus, Skan Holz Helme AS, SK Viraaž, Keesi OÜ, RR Lektus, Delibalt Production OÜ, Tõrva Tarbijate Ühistu, Kohvik LätiSaatkond, Piirimart OÜ

Eraisikud: Ivo Tomson, Ilmar Niilits, Jaak Luik, Marek Kõrv, Jaanus Pirs, Vahur Saar, Eero Viisu, Ants Kadak, Margus Hiiob, Tarmo Tamm, Lea Saar, Virgo Viks, Enno Järvekald, Laidi Laas, Re-ne Rahnu, Andrus Horn, Tiiu Loorman, Sirje Luther, Avi Deemant, Merike Ausmees, Airek Kolju, Renno Nurmela, Kadri Pilm, Ilmar Kõverik, Andres Eiche