Peale olümpiaadide ja sportimise on meie kool osalenud ka mitmetel kunstikonkurssidel. Juba mitmel aastal on lapsed olnud edukad vabariiklikul joonistuste võistlusel „Minu lemmikauto". Sel aastal saavutasid 4. koha Klen Roos (6. kl), 6.koha Kevin Grahv (2. kl), 7. koha Siim Luiga (3. kl), 8. koha Jasper Vimm (6. kl). Kõiki õpilasi juhendas õp Alevtina Leppmaa.

15. aprillil toimus koolis internetiturvalisuse õppepäev „Targalt internetis". Lastele jagati infot ohtude kohta, mis arvutit ja internetti kasutades varitseda võivad. Õppepäevas olid nii loeng kui ka rühmades tegutsemised. 27. aprillil toimus 4. - 9. klasside õpilastele sõltuvusainete loeng. Mida suurem on õpilaste ja ka õpetajate teadlikkus, seda ohutum on elu ja õigemaid valikuid oskame teha.

Maikuusse jäävad klassiekskursioonid, õieti on nendega juba algust tehtud. 9. klass käis lõpuekskursioonil Londonis. Peagi läheb 6. klass Soome Kerava sõpruskooli. See on 6. klasside traditsiooniline reis. Ööbitakse peredes, veedetakse aega Killa kooli õpilaste seltsis. 3. ja 4. klass sõidavad Tartus avatavasse Ahhaa-keskusesse, Tõravere observatooriumisse, ees on muudki põnevat.

Soovin õppeaasta lõpuks jõudu õpilastele ja õpetajatele, sest ees on tasemetööd ja eksamid. Särav päike annab energiat, et viimased pingutused sel õppeaastal edukalt kulgeksid.