Uhlapere Selts väärtustab ajaloolist pärandit ja otsustas rahva soovil taasluua näitemänguringi. Näitering alustab tegevust 17. septembril kell 18.00. Oodatud on kõik, kes tunnevad end laval hästi ja soovivad olla meeldiva seltskonna liikmed. Suvel oli kõigil võimalus kuulda meie segakoori laulu nii Uulu III Laulupüha kui Võiste Kevadlaadal.

Tänaseks on kõigi mõtted liikunud olnust tulevikku ja meie vaim on valmis alustama uut proovide ja esinemiste hooaega dirigent Annely Kuninga taktikepi all. Hooaja esimene proov toimub 19. septembril, kuhu ootame ka uusi lauljaid - tulla võivad kõik, kes laulust lugu peavad ja tahavad liituda meie toreda klubilise seltskonnaga. Uhlapere seltsiline tegevus on täis igapäevaseid väikseid üritusi, lisaks näitemängule ja laulukoorile alustab tegevust Uhla pere pasunakoor.

Lauljate ning näitemängus osalejate lastele on tagatud proovide ajaks lastehoid - tulge kogu perega.

Möödunud aasta oli tegijate silme ees Uulu III Laulupüha korraldus ja toimumine, kuid nii laulukui näitemänguseltsid said edukalt toimida tänu õpetatud meeste toetusele ja juhatusele koolide juures. Ajalugu näitab, et kooliõpetajad olid need talurahva valgustajad, kes tõid maarahva ellu seda ise olemise teadmist ja ärkamist, soovi saada suuremaks ja targemaks. Sel aastal möödub 245 aastat esimese talulaste kooli loomisest Uulu mõisas. Tahkuranna Vallavalitsus, Uulu kool ja Uhlapere Selts tähistavad seda olulist tähtpäeva novembris suurema rahvapeoga, kuhu ootame Uulu erinevate koolide vilistlasi, et meenutada ja tunda koosolemise nostalgilist magusat tunnet.

Uhlapere Seltsi aasta jooksul on tulemas koristustalgud, seltsimaja rahvapeod, käsitööpäevad.

Seltsimajja on oodatud kõik, kes tahavad tunda end osakesena kodukandi tegemistes. Info ürituste kohta jätkuvalt meie seltsimajas, blogis ja raamatukogus.

Tegusat sügist!