Heameelt saab tunda sellest, et Haage külas endise Derek Trade OÜ omaniku rajatud esindusliku väljanägemisega tootmishoone leidis uue omaniku, kelleks on Toomas Männisalu juhitav FurgoTec.

Kindlasti on Viljandi maanteel liiklejad märganud Haagel endise räämas bensiinijaama asemel ilutsemas uhket Mahta Kütus AS-le kuuluvat Haage tanklat, mis alustas tegevust 26. oktoobril 2011. Vallavalitsus tänab Mahta Kütus AS omanik Ennu Tammemäge selle eest, et Haage küla sai uue ajakohase väljanägemise ja heakorrastatud territooriumiga tankla, mille ruumides on koht ka esmatarbekaupade müümiseks. Haage tankla esinduslikkust kinnitas ka tankla avamisel osalenud vallavolikogu liige hr Ülo Sarap, kes pidas Haagel valminud tanklakompleksi aasta ehituseks Tähtvere vallas.

Alles mõne aasta eest tundsime siirast rõõmu Glaskek AS-i väga esindusliku ja kaasaegse sisseseadega puitakende tootmistsehhi, kaasaegsete büroo- ja olmeruumide, puidujäätmetel töötava katlamaja, ajanõuetele vastava sadevete kogumissüsteemi, tuletõrje veehoidla, korralike platside ja juurdesõiduteega tootmiskompleksi rajamisest Pihva külas. Kahjuks jättis Euroopat ja sealhulgas ka Eestimaad tabanud majandussurutis oma jäljed ka Glaskekile.

On päris loogiline, et nii uus ja suur tootmishoone ei saa kauaks tühjana seisma jääda. Juba suvel võisid Eestimaa üht suurimat tootmishoonet omavast tootmiskompleksist möödujad näha territooriumil ja tootmistsehhis vilgast tegevust. 11. novembriks olid uued omanikud nii kaugele jõudnud, et Lasita Maja ristiisaks olev Jaak Võsu ja juhatuse esimees Kaido Maisvee said pidulikult öelda tänusõnu uue tehnoloogia paigaldamisel suure töö tegijatele ja kuulutada uue ajakohase sisseseadega tootmiskompleksi avatuks.

Lisaks on selle kompleksi bürooruumides koha leidnud ka Vesso Tamme juhitav Inmedias RES OÜ ja Kajar Lemberi juhitav Vudila Mängumaa OÜ.

Vallavolikogu, vallavalitsuse ja arendusosakonna nimel soovin meie valda tegutsema asunud ettevõtete juhtidele ja töötajatele visadust ja sihikindlust püstitatud eesmärkide saavutamiseks, oskust leida meeldivaid tegevusi tegusa tööga kulutatud energia taastamiseks ning meeleolukat lähenevat jõuluaega ja aastavahetust!