Käesoleval aastal võttis turniirist osa üle 50 lapse ja noore. Väga paljudele pisikestele oli see esimene võrkpallivõistlus, kus sai proovile panna oma mängu- ja ka suhtlemisoskused. Tulemused: Noorteliiga. 1. Mariliis Karro - Madis Keskküla, 2. Katleen Kangur - Kaspar Kaljurand, 3. Mari- Liis Toome - Carel Kuus. Lasteliiga. 1. Kristo Forsel - Eero Välik, 2. Oskar Laak - Markus Jürgenson, 3. Reelika Piirsalu - Helina Heinala. Miniliiga. 1. Emma-Lota Piirmets, Kärolin Heinmäe, Siim Kaarel Maasalu, Ivan Šatalov, Gether-Grethe Valk, 2. Ruben Kuus, Robi Vanem, Liis Marleen Rikkinen, Keiti Kruusman, Eva-Lotta Sikka, 3. Kristen Kangur, Kevin Kristofer Laanmets, Karl-Kevin Kook, Marek Kalda, Gustav Press, Melani Vahesaar. Parimad mängijad. Katleen Kangur, Carel Kuus, Helina Heinala, Oskar Laak, Emma-Lota Piirmets, Robi Vanem. Osavaimad sööduharjutustes: Siim Kaarel Maasalu, Melani Vahesaar, Kristen Kangur, Kristo Forsel, Leonhard Sildnik, Markos Parve.

7. jaanuaril toimus vabariikliku tähtsusega segapaaristurniir Kohila Kap, mida Kohila Võrkpalliklubi viib läbi juba 14. korda. Oleme mängijad eraldanud A- ja B-liigasse, esimesse võivad kõik tulla, teises ei tohi osaleda esi- ja meistriliiga pallurid.

Võistkonda kuuluvad naine ja mees, olulised on tehnilised oskused, koostöö, kavalus ja loomulikult vastupidavus. A-liigas osales 10 võistkonda, kõik mängisid omavahel läbi, mis tegi igale võistkonnale 9 kohtumist, lisaks veel kohamängud. Esikohta läks lõpuks püüdma 4 äärmiselt võrdset võistkonda. Säravaimale tulemusele liiguti lähemale punkt-punktilt, üksi paar ei soostunud kergelt alla andma. Meisterlikud löögid, suurepärane kaitsemäng, kirglikud emotsioonid - see oli võimas vaatepilt. Tulistest heitlustest väljusid võitjatena Raili Sõna - Kuldar Männilaan (parim mängija), teiseks jäid Kristiina Abel-Tarmo Salong ning kolmandaks Maarja-Liisa Natus - Kaarel Kais. 4.kohale jäi meie maakonnast pärit Erki Tammenurm, kelle paariline Kairi Kiss valiti A-liiga parimaks naismängijaks.

B-liigas osales 3 alagrupis kokku 24 paari. Igast alagrupist pääses kohamängudele vaid 2 parimat. Kuus parimat olid ka selles liigas vägagi võrdsed. Uskumatu oli see, et viimastes kohamängudes ei olnud jõud mängijail raugenud, iga palli päästeti ja löödi hingestatult, võideldi väärikalt lõpuni. Säravaima koha saavutasid Kristel Männik - Tanel Viirmann (parim mängija), 2. koha teenisid auga välja meie maakonna kasvandik Ats Vanker ja Merilyn Meho. 3. koht tõi suurt rõõmu Kohila Võrkpalliklubile, uskumatu tulemusega sai hakkama kohalik paar: Katleen Kangur (parim mängija) ning Margus Miller.

Turniir läks väga hästi korda! Täname kõiki osalejaid ning abilisi ning ootame kõiki meie turniiri veterane ning uusi tulijaid mängima järgmise aasta juubeliturniirile!

U18 tüdrukud tõid Kohilasse hõbeda

13.-15. jaanuaril toimus Võrus U18 vanuseklassile EVF Karikavõistluste finaalturniir,

kus osales 6 naiskonda: Viljandi SK, Võru SK, Saaremaa SK, Kohila VK; Pärnu SK ja VK Täht Tallinn. Kohila tüdrukud läksid turniirile kindla eesmärgiga tulla vähemalt 4. kohale. Esimesel päeval said tüdrukud kohe kaks võitu (alistati nii Võru kui ka Tallinna Täht). Tahe oli suur, laupäeval võiduseeria jätkus, alla ei vannutud Pärnule ega ka Viljandile. Kolmandal päeval ootas ees finaal Saaremaaga. Esimese geimi võitis Kohila üsna kindlalt, teises juhtis poole geimini, siis aga muutis Saaremaa taktikat ning suutis Kohila senise stabiilse mängu lõhkuda ning võtta võidu. Kohila saavutas seega 2. koha, millega võib aga siiski väga rahule jääda. Sügisel, pärast Eesti Karikavõistlusi tegid needsamad neiud ajalugu, tulles U18 vanuses 4. kohale, nüüd suudeti taas tulemust parandada, areng on jätkunud tõusvas joones.

Võrkpall on mäng, kus on eriti tähtis koostöö ja üksteisemõistmine, sest mängusituatsioonis on vaja tegutseda kiiresti, läbimõeldult. Võrkpalluril peab olema on hea füüsiline vorm, jõud ja vastupidavus ning suur hulk nutikust. Kohilale tõigi edu tüdrukute tark, kiire ja uudne tegutsemine, suutsime vastast üllatada uute kombinatsioonide ning vaheldusrikka mänguga. Tugevad servid vaheldusid lihtsamatega, löögid suunati kord ette, kord taha, rünnak toimus igast võimalikust kohast, samas toimis enda kaitse laitmatult, Kohila väljakule oli vastasel palli väga keeruline maha lüüa. Võistkonnas, kus valitseb suurepärane töömeeleolu ning sõbralik suhtumine üksteisesse, mängisid Kelli Aunpuu, Katleen Kangur, Aet Abramson, Hanna-Loore Õunpuu, Helle-Maris Siilak, Johanna Parve, Merit Heinsar, Pillerin Asperk, Kertu Laak, Karmen Mereküla. Turniiri üheks parimaks mängijaks sai treenerite üksmeelse otsuse põhjal Katleen Kangur, kes oli võistkonna suurimaid punktitoojaid. Väga resultatiivsed olid ka Hanna-Loore Õunpuu ja Kertu Laak, hea kaitsemänguga paistis silma Karmen Mereküla.