• 24. jaanuaril toimus Kilingi-Nõmmes laulukonkurss „Kaunim metsalaul". Uulu kooli laululindudel läks super hästi! Meie Terhi Kuuse soleeris end oma vanuse rühmas I kohale. Hurraa!

5.-6. klassi ansamblite seas tunnistati parimaks jällegi meie tüdrukute ansambel koosseisus: Angela Absalon, Kaari Pulst ning Martina Puusepp. Hurraa! Meie laululapsi juhendab õpetaja Annely Kuningas.

• Esimese ja teise klassi õpilased käisid teatris. Vaadati etendust „Muumitroll ja sabatäht". Oma muljeid jagavad lehelugejatega 2. klassi lapsed:

Arto: ,,Oleme klassiga juba kolm korda teatris käinud!"

Terhi: ,,Muumitrolli etendus meeldis sellepärast, et see oli õudukas." Alice: ,,Seal oli äkki igasuguseid pauke!" Kristan: ,,Muumitroll lõhkus roti maja ära ja Koduvanale kukkus pann pähe."

Kalle: ,,Mulle meeldis, kui sabatäht langes alla." Andre: ,,Ma juba ootan järgmist teatrit!"

• Kooli õpilasesinduse liikmed kontrollisid, kuidas kaasõpilased on helkuritega varustatud.

Martin Leemet: ,,Tegime helkurite kontrolli enne uut aastat ja ka uuel õppeveerandil. Tulemused olid üpris kurvad. Umbes kolmandikul õpilastest puudus helkur ja mõni hoidis oma helkurit taskus või koolikotis." On rõõmustav, et õpilasesinduse märkused tõstsid õpilaste tähelepanu ohutusele ja õigele käitumisele kooliteel. Helkur on ju kõige kättesaadavaim ja odavaim elukindlustus!

• Õpilasesindus korraldas ka stiilipäeva. Seekord oli võimalus end hipiks riietuda. Kõige aktiivsemalt olid end kostümeerinud 2. ja 3. klass. Lõbusamatele ja kirevamatele õpilastele leidus ka väikeseid auhindu.

• 2. ja 3. klassi õpilased ootavad ujumistunde. Ujumise algkursuse esimesed tunnid algavad veebruaris Raba ujulas.

• Veebruari algul on 15 õpilasel võimalus sõita kolmeks päevaks Soome, kus kohtutakse Tavastilan Koulu noortega. Kirjavahetus meie ja sõpruskooli vahel on kestnud juba mitu kuud. Nüüd teeme õpetaja Marikka Metsise ja Sirje Kõresaare juhendamisel esinemisproove. Selle sõidu muljeid saate lugeda järgmisest lehest.