Peale lustimise kelgumäel õpitakse ka, kuidas õnnetustest hoiduda ja haiget saanud kaaslast aidata. Lepatriinude rühmas 4-5a.) õpiti tundma neid ohte, mida peidavad endas elav tuli ja libe jää.

Mesimummide rühm (5- 7a.) tutvub usinalt Nukitsa konkursi raamatutega, et valida välja parim kirjanik ja kunstnik. Raamatutest on näitus lasteaia fuajees. Avastusõppes uuritakse inimese meeli ning mõõdetakse - võrreldakse erinevaid suurusi. Põnev on avastada uusi elutarkusi ja plaane teha. Nii kirjutas iga laps koos isa või emaga jutukese „Kui mul oleks palju raha". Ehk oleks ärimeestelgi kasulik laste plaanidega tutvuda, kui ideedest puudu tuleb?

Jaanimardikate rühm tänab lapsevanemaid, kes osalesid jõululaadal ja tegid annetusi rühma fondi. Lapsed on saanud mitmeid toredaid mänguasju, mis päevad sisukamaks muudavad. Nende tänuga ühinevad kõik rühmad: tänu laadast laekunud tulule laheneb mõnigi väike mure laste kasuks.

Lõpuks soovime kõigile, et talvetaat lume ja pakasega ikka parajat mõõtu peaks. Ja et meil oleks oskust haigused endast eemal hoida.